İyi Parti'den Deva Parti'sine Hayırlı Olsun Ziyareti!

POLİTİKA 01.10.2020 - 08:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

İyi Parti'den Deva Parti'sine Hayırlı Olsun Ziyareti!

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu Heyeti Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Deva Partisi İl Kurucu Başkanı Dr.İrfan Karatutlu ve Yönetim Kurulu heyeti ile  İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu heyeti hazır bulundu.   Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başkan Karatutlu partinin teşkilatlanması, temel alanlardaki politikaları ilgili Başkan Ahmet Çabukel'e bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ülke meseleleri kısa başlıklar halinde değerlendirildi. Karatutlu muhalefet olarak bu şekilde birlikte hareket etmek istedikleri dile getirerek Çabukel ve heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Toplantıda yerel sorunlara ağırlık veren bir siyaset anlayışı içerisinde olacaklarını söyleyen ve ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini dile getiren taraflar, Türkiye’nin her alanda çok daha iyi bir yönetime layık olduğunu ve ülkenin geleceği için çalışmak, politika üretmek ve öncelikle Kahramanmaraş'ın yerel sorunları ve vatandaşların siyasetten beklentilerini karşılamak zorunda olduklarını belirtti.  
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu Heyeti Demokrasi ve Atılım (Deva) Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Deva Partisi İl Kurucu Başkanı Dr.İrfan Karatutlu ve Yönetim Kurulu heyeti ile  İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu heyeti hazır bulundu.

 

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başkan Karatutlu partinin teşkilatlanması, temel alanlardaki politikaları ilgili Başkan Ahmet Çabukel'e bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ülke meseleleri kısa başlıklar halinde değerlendirildi. Karatutlu muhalefet olarak bu şekilde birlikte hareket etmek istedikleri dile getirerek Çabukel ve heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Toplantıda yerel sorunlara ağırlık veren bir siyaset anlayışı içerisinde olacaklarını söyleyen ve ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini dile getiren taraflar, Türkiye’nin her alanda çok daha iyi bir yönetime layık olduğunu ve ülkenin geleceği için çalışmak, politika üretmek ve öncelikle Kahramanmaraş'ın yerel sorunları ve vatandaşların siyasetten beklentilerini karşılamak zorunda olduklarını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.