Eşarp dünyası 5 yaşında!

EKONOMİ 21.09.2020 - 18:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Eşarp dünyası 5 yaşında!

Eşarp dünyası mağazası açıldığı günden bu yana tesettürlü bayanların ilgi odağı oldu. Bünyesinde çeşit çeşit eşarp ve şal modelleri barındıran işletmede sektöründe aradığınız her şeyi bulabilme imkânı sunuyor. Üstelik cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun ve mutlu etmeye başaran bir mekan.

Kurucusu Furkan Eren, 2015 yılından bu güne kadar gecen her zaman sürecinde büyümeye çeşitlerini artırmaya devam ettiğini sektörüne yön veren marka ve mağaza olduğunu Dünyaca Ünlü markaları tek çatı altında topladıklarını geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunduklarını dile getirdi.   “Öncü firmaların buluştuğu nokta”   Sektörün öncü firmalarını tek noktada topladıklarına dikkat çeken Eren şunları söyledi: “Tesettürlü bayanlar tedarik ve tercih ettiği ürünlerin tamamlayıcı ve zarafetlerine şıklık katacak olan EŞARP ve ŞAL rahatlıkla bulabildikleri bir mekân.     Eşarp dünyası mağazası sektörün değişen gelişen ve kurumsal yüzü olarak daima yeniliklere açık olan seçkin markaların seçkin ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ve stil danışmanlarımızdan yardım ve destek alarak alışverişin keyfini sürdürebilirsiniz. Üstelik covid-19 salgınından dolayı maske takmak zorunlu hale gelmiştir. Tesettürlü bayanlar tercih ettiği eşarp ve şal renginde düz ve desenli maskelerimizi müşterilerimizin tercihine sunmaktayız. Sektörümüzün üreticileri daima ar-ge yaparak yeni model kumaş desen keşfettiklerinde hemen tedarik ederek, trendleri yakalayacağınız belki ilk sizin takacağınız ürünleri vitrinimize sunuyoruz.”  
Eşarp dünyası mağazası açıldığı günden bu yana tesettürlü bayanların ilgi odağı oldu. Bünyesinde çeşit çeşit eşarp ve şal modelleri barındıran işletmede sektöründe aradığınız her şeyi bulabilme imkânı sunuyor. Üstelik cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun ve mutlu etmeye başaran bir mekan.

Kurucusu Furkan Eren, 2015 yılından bu güne kadar gecen her zaman sürecinde büyümeye çeşitlerini artırmaya devam ettiğini sektörüne yön veren marka ve mağaza olduğunu Dünyaca Ünlü markaları tek çatı altında topladıklarını geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunduklarını dile getirdi.

 

“Öncü firmaların buluştuğu nokta”

 

Sektörün öncü firmalarını tek noktada topladıklarına dikkat çeken Eren şunları söyledi: “Tesettürlü bayanlar tedarik ve tercih ettiği ürünlerin tamamlayıcı ve zarafetlerine şıklık katacak olan EŞARP ve ŞAL rahatlıkla bulabildikleri bir mekân.

 

 

Eşarp dünyası mağazası sektörün değişen gelişen ve kurumsal yüzü olarak daima yeniliklere açık olan seçkin markaların seçkin ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ve stil danışmanlarımızdan yardım ve destek alarak alışverişin keyfini sürdürebilirsiniz. Üstelik covid-19 salgınından dolayı maske takmak zorunlu hale gelmiştir. Tesettürlü bayanlar tercih ettiği eşarp ve şal renginde düz ve desenli maskelerimizi müşterilerimizin tercihine sunmaktayız. Sektörümüzün üreticileri daima ar-ge yaparak yeni model kumaş desen keşfettiklerinde hemen tedarik ederek, trendleri yakalayacağınız belki ilk sizin takacağınız ürünleri vitrinimize sunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.