AK Parti Türkoğlu’nda Feyzettin Okumuş dönemi!

POLİTİKA 20.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

AK Parti Türkoğlu’nda Feyzettin Okumuş dönemi!

AK Parti Türkoğlu 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Türkoğlu ilçesi 23 Nisan Parkı'nda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle gidilen seçimlerde Feyzettin Okumuş Türkoğlu ilçe Başkanı olarak seçildi.   Kongreye  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Mehmet Cihat Sezal , İmran KILIÇ, il Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve teşkilat mensupları katıldı.     Başkan Okumuş’tan tebrik ve teşekkür Yeğeninin cenazesi dolayısıyla kongreye katılamayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, telgraf yollayarak, bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Veli Ünlü Başkana ve ekibine teşekkür etti. Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Feyzettin Okumuş ve yönetim kurulu üyelerine ise başarılar ve kolaylıklar diledi.   Kongre sonrası teşekkür mesajı yayımlayan Feyzettin Okumuş şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Türkoğlu 7. Olağan Kongremize katılan, İl Kordinatörümüz Sn. Muhammet Abdullah Özer, İl Başkanımız Sn. Ömer Oruç Bİlal Debgici, Kahramanmaraş AK Parti Milletvekillerimiz Sn.Mehmet Cihat Sezal ve Sn.İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin Güngör, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Sn. Feyzullah Eren Aşçı, ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza, yönetim kurulu ve Meclis üyelerimize, MHP ve CHP İlçe başkanlarına, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine, kıymetli delegelerimize ve tüm hemşerilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”  
AK Parti Türkoğlu 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Türkoğlu ilçesi 23 Nisan Parkı'nda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle gidilen seçimlerde Feyzettin Okumuş Türkoğlu ilçe Başkanı olarak seçildi.

 


Kongreye  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinden Mehmet Cihat Sezal , İmran KILIÇ, il Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 


Başkan Okumuş’tan tebrik ve teşekkür


Yeğeninin cenazesi dolayısıyla kongreye katılamayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, telgraf yollayarak, bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Veli Ünlü Başkana ve ekibine teşekkür etti. Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Feyzettin Okumuş ve yönetim kurulu üyelerine ise başarılar ve kolaylıklar diledi.

 


Kongre sonrası teşekkür mesajı yayımlayan Feyzettin Okumuş şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Türkoğlu 7. Olağan Kongremize katılan, İl Kordinatörümüz Sn. Muhammet Abdullah Özer, İl Başkanımız Sn. Ömer Oruç Bİlal Debgici, Kahramanmaraş AK Parti Milletvekillerimiz Sn.Mehmet Cihat Sezal ve Sn.İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hayrettin Güngör, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gül Çitil Okur, İl Gençlik Kolları Başkanı Sn. Feyzullah Eren Aşçı, ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza, yönetim kurulu ve Meclis üyelerimize, MHP ve CHP İlçe başkanlarına, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine, kıymetli delegelerimize ve tüm hemşerilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.