Başkan Ceren yeni dönem için yaş haddine takıldı!

POLİTİKA 18.09.2020 - 16:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Ceren yeni dönem için yaş haddine takıldı!

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanı Ebutalip Ceren, gençlik kolları 3. olağan kongresinde yaş haddine takıldığı için aday olmayacak.

Başkan Ceren, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “2014 yılından itibaren partimizde çeşitli görevlerde bulundum 05.02.2018 tarihinde yapılan 2. olağan kongremizle birlikte tüm gayretimle Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimi gururla yürüttüm. Yakın zamanda yapılması planlanan Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları 3. olağan kongremizde; yaş haddine yakın olmam ve genel merkezimizin belirlemiş olduğu belediye meclis üyelerinin devam etmemesi kararına istinaden tekrardan aday olmayacağımı beyan ediyorum.”dedi.   “İnandığım yolda yürüyerek hizmet etmeye devam edeceğim”   Bundan sonraki süreçte ayrı gayret ve azimle partisine hizmet edeceğini kaydeden Ebutalip Ceren konuşmasını şöyle sürdürdü: “Göreve geldiğim günden bugüne her zaman yanımda olan desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, mahalle teşkilatlarıma, aklıselim teşkilatlarıma tüm yol arkadaşlarıma gayretlerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik kolları siyasetin akademisidir, dinamizmidir, enerjisidir. Gençler bu ülkenin yarınıdır, geleceğidir.   Biz gençlere her zaman bu hissiyatla yaklaşan her şartlarda desteklerini esirgemeyen ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğum başta ilçe başkanım sn. Şahin Avşaroğlu’na, ilçe belediye başkanım sn. Necati Okay’a, ilçe kadın kolları başkanım sn. asuman yavuz’a, önceki dönem il gençlik kolları başkanım sn. Ali Çam’a, il başkanım sn. Ömer Oruç Bilal Debgici’ye, genel başkan yardımcım sn. Mahir Ünal'a iç işleri kom. Başkanım sn. Celalettin Güvenç'e ve diğer tüm milletvekillerime, teşkilat mensuplarımıza, gönüllü neferlerimize teşekkür ediyorum. Ak parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, gönüllü, fedakar ve vefakar kişilerden oluşan bir ailedir. 3. olağan kongremiz ile yeni dönemde görev alacak olan tüm arkadaşlarıma kardeşlerime başarılar diliyorum. Dulkadiroğlu ilçe belediye meclis üyeliği görevim ile liderimiz sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere aşıladığı millete hizmet aşkı ile davama, yükselen Dulkadiroğlu ilçeme ve kahraman şehrime tüm gayretlerim ile inandığım yolda yürüyerek hizmet etmeye devam edeceğim.”
Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanı Ebutalip Ceren, gençlik kolları 3. olağan kongresinde yaş haddine takıldığı için aday olmayacak.

Başkan Ceren, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “2014 yılından itibaren partimizde çeşitli görevlerde bulundum 05.02.2018 tarihinde yapılan 2. olağan kongremizle birlikte tüm gayretimle Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimi gururla yürüttüm. Yakın zamanda yapılması planlanan Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları 3. olağan kongremizde; yaş haddine yakın olmam ve genel merkezimizin belirlemiş olduğu belediye meclis üyelerinin devam etmemesi kararına istinaden tekrardan aday olmayacağımı beyan ediyorum.”dedi.

 

“İnandığım yolda yürüyerek hizmet etmeye devam edeceğim”

 

Bundan sonraki süreçte ayrı gayret ve azimle partisine hizmet edeceğini kaydeden Ebutalip Ceren konuşmasını şöyle sürdürdü: “Göreve geldiğim günden bugüne her zaman yanımda olan desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, mahalle teşkilatlarıma, aklıselim teşkilatlarıma tüm yol arkadaşlarıma gayretlerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik kolları siyasetin akademisidir, dinamizmidir, enerjisidir. Gençler bu ülkenin yarınıdır, geleceğidir.

 

Biz gençlere her zaman bu hissiyatla yaklaşan her şartlarda desteklerini esirgemeyen ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğum başta ilçe başkanım sn. Şahin Avşaroğlu’na, ilçe belediye başkanım sn. Necati Okay’a, ilçe kadın kolları başkanım sn. asuman yavuz’a, önceki dönem il gençlik kolları başkanım sn. Ali Çam’a, il başkanım sn. Ömer Oruç Bilal Debgici’ye, genel başkan yardımcım sn. Mahir Ünal'a iç işleri kom. Başkanım sn. Celalettin Güvenç'e ve diğer tüm milletvekillerime, teşkilat mensuplarımıza, gönüllü neferlerimize teşekkür ediyorum. Ak parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, gönüllü, fedakar ve vefakar kişilerden oluşan bir ailedir. 3. olağan kongremiz ile yeni dönemde görev alacak olan tüm arkadaşlarıma kardeşlerime başarılar diliyorum. Dulkadiroğlu ilçe belediye meclis üyeliği görevim ile liderimiz sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere aşıladığı millete hizmet aşkı ile davama, yükselen Dulkadiroğlu ilçeme ve kahraman şehrime tüm gayretlerim ile inandığım yolda yürüyerek hizmet etmeye devam edeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.