Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalar sürüyor!

17.09.2020 - 17:38, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin İlçesinde yapımına başladığı Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeşil alan çalışmaları kapsamında il genelinde park, bahçe ve mesire alanı yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Afşin İlçesinde Tanır Mahallesi’nde mesire alanı yapım çalışmalarını sürdürüyor.   Tanır Mahallesi’nde 60 dönüm alan üzerine kurulmaya başlanan Tanır Mesire Alanı’nda, alan düzenleme, aydınlatma, otomatik sulama sistemi, mescit ve wc binası düzenleme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca alanda çim ekme, kent mobilyaları montajı ve büfe çalışmaları da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin İlçesinde yapımına başladığı Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeşil alan çalışmaları kapsamında il genelinde park, bahçe ve mesire alanı yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Afşin İlçesinde Tanır Mahallesi’nde mesire alanı yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tanır Mahallesi’nde 60 dönüm alan üzerine kurulmaya başlanan Tanır Mesire Alanı’nda, alan düzenleme, aydınlatma, otomatik sulama sistemi, mescit ve wc binası düzenleme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca alanda çim ekme, kent mobilyaları montajı ve büfe çalışmaları da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.