MHP Dulkadiroğlu teşkilatı yüzde elli oranında değişti!

POLİTİKA 10.09.2020 - 18:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

MHP Dulkadiroğlu teşkilatı yüzde elli oranında değişti!

MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Emrah Satıcı, yeni dönemde ilçe teşkilatının yüzde 50 oranında değiştiğini söyledi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde MHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının olağan kongresi yapıldı. Kongrede tek adayla gidilirken mevcut başkan Emrah Satıcı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti.  “Ayak basmadık yer bırakmayacağız” Kongre süreci ve yeni dönem hakkında konuşan Başkan Satıcı, “MHP Dulkadiroğlu teşkilatını yeni dönemde yüzde elli oranında değiştirdik. Şuanki yönetimimiz 36 kişiden oluşuyor. Yeni dönemde ayak basmadık yer bırakmayacağız.”dedi. “Kırsal mahallelere önem vereceğiz” Yeni dönemin daha farklı olacağını kaydeden Satıcı şunları söyledi: “ Toplum yarına farkındalık oluşturmak için sosyal projelere önem vereceğiz.  Yönetimimizde her kesimden insan mevcut, tarıma ve sağlığa bu dönemde daha fazla önem vereceğiz. İlçemizdeki eksiklikleri ortaya çıkarıp çözüm önerileri sunacağız. Kırsal mahallelerimize özellikle daha fazla önem vereceğiz.”   
MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Emrah Satıcı, yeni dönemde ilçe teşkilatının yüzde 50 oranında değiştiğini söyledi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde MHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının olağan kongresi yapıldı. Kongrede tek adayla gidilirken mevcut başkan Emrah Satıcı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti. 


“Ayak basmadık yer bırakmayacağız”


Kongre süreci ve yeni dönem hakkında konuşan Başkan Satıcı, “MHP Dulkadiroğlu teşkilatını yeni dönemde yüzde elli oranında değiştirdik. Şuanki yönetimimiz 36 kişiden oluşuyor. Yeni dönemde ayak basmadık yer bırakmayacağız.”dedi.


“Kırsal mahallelere önem vereceğiz”


Yeni dönemin daha farklı olacağını kaydeden Satıcı şunları söyledi: “ Toplum yarına farkındalık oluşturmak için sosyal projelere önem vereceğiz.  Yönetimimizde her kesimden insan mevcut, tarıma ve sağlığa bu dönemde daha fazla önem vereceğiz. İlçemizdeki eksiklikleri ortaya çıkarıp çözüm önerileri sunacağız. Kırsal mahallelerimize özellikle daha fazla önem vereceğiz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.