Vali Çoşkun Hak-İş sendikasını ziyaret etti!

08.09.2020 - 21:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Vali Çoşkun Hak-İş sendikasını ziyaret etti!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, HAK-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaretetti.

Ziyarette Hak - İş il başkanı ve Hizmet-İş şube başkanı Ömer Çınar ve beraberindeki Öz-Orman İş sendikası il başkanı Latif Çoban, Öz-Sağlık iş Sendikasıil başkanı Muhammed Esat Karaaslan, Öz-Güvensen sendikasıil başkanı Erdoğan Çamkömürü hazır bulundu.     Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çınar, “Sayın valimize sendikamız ve bağlı şubelerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik, kendilerineziyaret ve Hak-İş İl Başkanlığımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi    
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, HAK-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaretetti.

Ziyarette Hak - İş il başkanı ve Hizmet-İş şube başkanı Ömer Çınar ve beraberindeki Öz-Orman İş sendikası il başkanı Latif Çoban, Öz-Sağlık iş Sendikasıil başkanı Muhammed Esat Karaaslan, Öz-Güvensen sendikasıil başkanı Erdoğan Çamkömürü hazır bulundu.

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çınar, “Sayın valimize sendikamız ve bağlı şubelerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik, kendilerineziyaret ve Hak-İş İl Başkanlığımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.