Başkan Avşaroğlu güven tazeledi!

POLİTİKA 07.09.2020 - 10:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Avşaroğlu güven tazeledi!

AK Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanlığının 3’üncü olağan kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Dulkadiroğlu 3’üncü Olağan Kongresi’nde seçime tek aday olarak giren mevcut Şahin Avşaroğlu, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.  Kongrede konuşan Başkan Avşaroğlu, “Göreve geldiğim 21 Mart 2018 tarihinden ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimizle birlikte bugüne kadar davamıza hizmet etme yolunda gerektiğinde işimizi, ailemizi bir kenara bırakarak gece gündüz demeden, gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül, sıkılmadık el bırakmadan, tevazu, samimiyet, gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.   Her zaman vatandaşların sorunları çözme adına adımlar attıklarını kaydeden Avşaroğlu şunları söyledi: “İlçemiz dâhilinde bulunan 103 mahallemizde 5 ana bölge belirleyerek çalışmalarımızı daha verimli halde yapmak üzere ilçe başkan yardımcılarım, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarım, belediye meclis üyelerimden oluşan bir ekip kurarak mahallelerimize teşkilatlarımızla yakınlaşması ve belediyemizin hizmetlerinin daha iyi anlatılması noktasında çalışmalarda bulunduk. Haftalık olağan yürütme ve yönetim toplantılarımızı aksatmadan yaptık. Mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını dinledik.”  İşte Avşaroğlu’nun a takımı:      
AK Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanlığının 3’üncü olağan kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Dulkadiroğlu 3’üncü Olağan Kongresi’nde seçime tek aday olarak giren mevcut Şahin Avşaroğlu, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi. 


Kongrede konuşan Başkan Avşaroğlu, “Göreve geldiğim 21 Mart 2018 tarihinden ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimizle birlikte bugüne kadar davamıza hizmet etme yolunda gerektiğinde işimizi, ailemizi bir kenara bırakarak gece gündüz demeden, gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül, sıkılmadık el bırakmadan, tevazu, samimiyet, gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

 


Her zaman vatandaşların sorunları çözme adına adımlar attıklarını kaydeden Avşaroğlu şunları söyledi: “İlçemiz dâhilinde bulunan 103 mahallemizde 5 ana bölge belirleyerek çalışmalarımızı daha verimli halde yapmak üzere ilçe başkan yardımcılarım, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarım, belediye meclis üyelerimden oluşan bir ekip kurarak mahallelerimize teşkilatlarımızla yakınlaşması ve belediyemizin hizmetlerinin daha iyi anlatılması noktasında çalışmalarda bulunduk. Haftalık olağan yürütme ve yönetim toplantılarımızı aksatmadan yaptık. Mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını dinledik.” 


İşte Avşaroğlu’nun a takımı:

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.