Başkan Okumuş, Başkan Güngör’ü ziyaret etti!

31.08.2020 - 22:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Okumuş, Başkan Güngör’ü ziyaret etti!

Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Okumuş, “İlçemiz ve güzel şehrimizle ilgili somut projeler üzerine güzel bir istişare de bulunduk. Allah gücünü arttırsın.”dedi   Tüm okullar dezenfekten yapılıyor!   Diğer taraftan 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala ilçedeki tüm okullarda temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları Türkoğlu belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı.     Konu hakkında yapılan açıklamada, “Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri için okullarımızın sınıflarında, koridorlarda ve ortak yaşam alanlarında titizlikle temizleme ve dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrenciler ilerimize başarılar, kolaylıklar ve sağlıklı günler dileriz.”ifadelerine yer verildi.  
Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Okumuş, “İlçemiz ve güzel şehrimizle ilgili somut projeler üzerine güzel bir istişare de bulunduk. Allah gücünü arttırsın.”dedi

 

Tüm okullar dezenfekten yapılıyor!

 

Diğer taraftan 2020-2021 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala ilçedeki tüm okullarda temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları Türkoğlu belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı.

 

 

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri için okullarımızın sınıflarında, koridorlarda ve ortak yaşam alanlarında titizlikle temizleme ve dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrenciler ilerimize başarılar, kolaylıklar ve sağlıklı günler dileriz.”ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.