Başkan Eliaçık, mazbatasını aldı!

EKONOMİ 25.08.2020 - 17:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Eliaçık, mazbatasını aldı!

Geçtiğimiz günlerde TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atanan İş insanı Muhammet Eliaçık, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Eliaçık, “TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Kahramanmaraşlı iş insanlarımızın yanında olacağı, onlarla kol kola yürüyeceği, her zaman ihtiyaç ve istekte yanında bulunacağını yepyeni bir sivil toplum örgütüdür.”dedi. “Zor olan güzeldir, aşktır” TÜMKİAD’ın ticaret odaklı çalıştığını kaydeden Muhammet Eliaçık şunları söyledi: “Hiç bir siyasi hedef gütmeyen sadece Devlet ve milletinin yanında olup ticaret odaklı çalışan Tümkiad, Kahramanmaraşlı tüm iş insanlarımızı bünyesinde toplamayı yeni yüzleri ortaya çıkarmayı ve ülkemize, ticaretimize taze kan olmayı hedefliyor.Alışılmış kalıpların dışında yepyeni proje ve ekonomik iş birlikleri ile üyelerimize destek olmak, iş dünyasındaki artı değerleri üyelerimize sunmak için çalışacağız.     Hiç durmadan, usanmadan ve bıkmadan hedeflerimize ulaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.“Hedefi olan kişiler, asla yorulmak bilmezler” biz bu cümlenin anlamını çok iyi biliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolun uzun ve zorlu olduğunu biliyoruz. Biz şunu da çok iyi biliyoruz. Zor olan güzeldir, aşktır. Kolay olan değersizdir. Biz de zor olanı seçiyor ve yola bismillah diyerek çıkıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.”  
Geçtiğimiz günlerde TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atanan İş insanı Muhammet Eliaçık, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Eliaçık, “TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Kahramanmaraşlı iş insanlarımızın yanında olacağı, onlarla kol kola yürüyeceği, her zaman ihtiyaç ve istekte yanında bulunacağını yepyeni bir sivil toplum örgütüdür.”dedi.


“Zor olan güzeldir, aşktır”


TÜMKİAD’ın ticaret odaklı çalıştığını kaydeden Muhammet Eliaçık şunları söyledi: “Hiç bir siyasi hedef gütmeyen sadece Devlet ve milletinin yanında olup ticaret odaklı çalışan Tümkiad, Kahramanmaraşlı tüm iş insanlarımızı bünyesinde toplamayı yeni yüzleri ortaya çıkarmayı ve ülkemize, ticaretimize taze kan olmayı hedefliyor.Alışılmış kalıpların dışında yepyeni proje ve ekonomik iş birlikleri ile üyelerimize destek olmak, iş dünyasındaki artı değerleri üyelerimize sunmak için çalışacağız.

 

 

Hiç durmadan, usanmadan ve bıkmadan hedeflerimize ulaşana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.“Hedefi olan kişiler, asla yorulmak bilmezler” biz bu cümlenin anlamını çok iyi biliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolun uzun ve zorlu olduğunu biliyoruz. Biz şunu da çok iyi biliyoruz. Zor olan güzeldir, aşktır. Kolay olan değersizdir. Biz de zor olanı seçiyor ve yola bismillah diyerek çıkıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.