Aygün, Orman yurdun hem süs hem gücüdür!

23.08.2020 - 11:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Aygün, Orman yurdun hem süs hem gücüdür!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Fatih Aygün, orman yangınlara dikkat çekmek için farkındalık oluşturan bir paylaşımda bulundu.

Aygün, “Orman yurdun hem süs hem gücüdür.”dedi.   İşte başkan Aygün’ün o açıklaması: “Tüm canlıların nefes kaynağı, topraklarımızı besleyen değerlerimiz olan ormanlarımız ne yazık ki yangınlar sonucu yok olmakta. Özellikle bu mevsimde, orman yangınlarına karşı daha dikkatli olalım küçücük bir ihmalin ormanları yok ettiğini unutmayalım. Özellikle bu mevsimde orman yangınlarına karşı daha dikkatli olunması küçük ihmallerin doğuracağı sonucu bildirme ve farındalık yaratma adına paylaşımlarda bulunduk.”   
Genç MÜSİAD Kahramanmaraş il başkanı Fatih Aygün, orman yangınlara dikkat çekmek için farkındalık oluşturan bir paylaşımda bulundu.

Aygün, “Orman yurdun hem süs hem gücüdür.”dedi.

 

İşte başkan Aygün’ün o açıklaması: “Tüm canlıların nefes kaynağı, topraklarımızı besleyen değerlerimiz olan ormanlarımız ne yazık ki yangınlar sonucu yok olmakta. Özellikle bu mevsimde, orman yangınlarına karşı daha dikkatli olalım küçücük bir ihmalin ormanları yok ettiğini unutmayalım.


Özellikle bu mevsimde orman yangınlarına karşı daha dikkatli olunması küçük ihmallerin doğuracağı sonucu bildirme ve farındalık yaratma adına paylaşımlarda bulunduk.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.