Milletvekili Güvenç, Başkan Orhan’ı ziyaret etti

21.08.2020 - 16:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Milletvekili Güvenç, Başkan Orhan’ı ziyaret etti

TBMM İç İşleri komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.

Milletvekili Celalettin Güvenç, ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ziyaretleri kapsamında kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Orhan sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: “Bugünde her zaman bizleri yalnız bırakmayan, TBMM iç İşleri komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekilimiz Celalettin Güvenç Abimiz, Kahramanmaraş ziraat odası Başkanı sayın Mehmet Çetinkaya, beraberinde Ak parti İl Başkan yardımcısı Murat İldeniz, Ak parti Onikişubat ilçe Başkan Yardımcısı Ali köfte, Mehmet Sait Tanrıöver ,Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı sayın Ramazan Gürbak, Dulkadiroğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Resul Arslahan ve Değerli Muhtarlarımız Akçakoyunlu Mahalle Muhtarlarımız Atilla kebapçı Erkenez Mahalle Muhtarımız Halil Tüfenk ve Karaziyaret Mahalle Muhtarımızla Hacı Ahmet Sivri ile Beraber Kabzımallar ve komisyoncular odamıza ziyarete Bulundular.      Kendilerine İnce ve Nazik Ziyaretinden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım.”  
TBMM İç İşleri komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.

Milletvekili Celalettin Güvenç, ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ziyaretleri kapsamında kabzımallar ve komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı ziyaret etti.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Orhan sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: “Bugünde her zaman bizleri yalnız bırakmayan, TBMM iç İşleri komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekilimiz Celalettin Güvenç Abimiz, Kahramanmaraş ziraat odası Başkanı sayın Mehmet Çetinkaya, beraberinde Ak parti İl Başkan yardımcısı Murat İldeniz, Ak parti Onikişubat ilçe Başkan Yardımcısı Ali köfte, Mehmet Sait Tanrıöver ,Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı sayın Ramazan Gürbak, Dulkadiroğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Resul Arslahan ve Değerli Muhtarlarımız Akçakoyunlu Mahalle Muhtarlarımız Atilla kebapçı Erkenez Mahalle Muhtarımız Halil Tüfenk ve Karaziyaret Mahalle Muhtarımızla Hacı Ahmet Sivri ile Beraber Kabzımallar ve komisyoncular odamıza ziyarete Bulundular. 

 

 

Kendilerine İnce ve Nazik Ziyaretinden dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.