Öztunç, Şehre yatırım gelsin diye teşvik ediyoruz!

POLİTİKA 20.08.2020 - 19:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Öztunç, Şehre yatırım gelsin diye teşvik ediyoruz!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öztunç, “ Tabi ki genel başkan yardımcısı olarak görevlendirilmemden sonra özellikle AK Partililer, “Genel başkan yardımcısı oldu artık çok gelip gidemez” düşüncesine kapıldılar. Ama yanılıyorlar. Daha çok ilgileneceğim daha çok geleceğim daha çok gideceğim.”dedi.   “Sorunlar çözülsün diye çabalıyoruz”   Kahramanmaraş’ın yeteri kadar yatırım alamadığını ileri süren Ali Öztunç,“Yani genel başkan yardımcısı olunca Kahramanmaraş ile ilgilenemez mantığı bizde tutmaz. Emin olun ben Kahramanmaraş’ın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğim. Çünkü bu kent yıllarca sahipsiz bırakıldı. AK Parti Kahramanmaraş’tan çok yüksek oy alıyor. Çok yüksek oy aldığı içinde, “Nede olsa Maraşlı bize oy veriyor yapsak ta olur yapmasak ta olur” diyorlardı. Ancak bizim dürtüklememiz, muhalefetimiz, çabamız, emeğimizle biz bunun önünü kesiyoruz. En azından Kahramanmaraş’ta bir takım hizmetler yapmak için bir takım çalışmalar yapmak için hep beraber bunu teşvik etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.   “Su sorunu çözülsün istiyorum”   Şehirdeki bazı mahallelerde su sorunu olduğuna dikkat çeken Öztunç, şunları söyledi: “Ben kötü amaçla söylemiyorum, köylerde su yok, Büyükşehir Belediyesi çalışsın diyorum. Su işini çözsün diyorum ama Büyükşehir Belediye Başkanı devlet memuru. Belediye başkanı halkın içinde olur ve çok çalışır. Bürokratlıkla belediye başkanlığı yapılmaz. Maalesef Kahramanmaraş’ta başarısız bir belediye başkanı var. Sorduğunuz zamanda, “Borcum var” diyor. Borcu olmayan belediye mi var? Köy yolları, mahalle yolları neden yapılmıyor? Vatandaş kendisi beton mikseri kiralıyor, yolu kendisi yapıyor. Belediyenin yapacağı işi vatandaş kendi cebinden yapmaya başladı.”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öztunç, “ Tabi ki genel başkan yardımcısı olarak görevlendirilmemden sonra özellikle AK Partililer, “Genel başkan yardımcısı oldu artık çok gelip gidemez” düşüncesine kapıldılar. Ama yanılıyorlar. Daha çok ilgileneceğim daha çok geleceğim daha çok gideceğim.”dedi.

 

“Sorunlar çözülsün diye çabalıyoruz”

 

Kahramanmaraş’ın yeteri kadar yatırım alamadığını ileri süren Ali Öztunç,“Yani genel başkan yardımcısı olunca Kahramanmaraş ile ilgilenemez mantığı bizde tutmaz. Emin olun ben Kahramanmaraş’ın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğim. Çünkü bu kent yıllarca sahipsiz bırakıldı. AK Parti Kahramanmaraş’tan çok yüksek oy alıyor. Çok yüksek oy aldığı içinde, “Nede olsa Maraşlı bize oy veriyor yapsak ta olur yapmasak ta olur” diyorlardı. Ancak bizim dürtüklememiz, muhalefetimiz, çabamız, emeğimizle biz bunun önünü kesiyoruz. En azından Kahramanmaraş’ta bir takım hizmetler yapmak için bir takım çalışmalar yapmak için hep beraber bunu teşvik etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“Su sorunu çözülsün istiyorum”

 

Şehirdeki bazı mahallelerde su sorunu olduğuna dikkat çeken Öztunç, şunları söyledi: “Ben kötü amaçla söylemiyorum, köylerde su yok, Büyükşehir Belediyesi çalışsın diyorum. Su işini çözsün diyorum ama Büyükşehir Belediye Başkanı devlet memuru. Belediye başkanı halkın içinde olur ve çok çalışır. Bürokratlıkla belediye başkanlığı yapılmaz. Maalesef Kahramanmaraş’ta başarısız bir belediye başkanı var. Sorduğunuz zamanda, “Borcum var” diyor. Borcu olmayan belediye mi var? Köy yolları, mahalle yolları neden yapılmıyor? Vatandaş kendisi beton mikseri kiralıyor, yolu kendisi yapıyor. Belediyenin yapacağı işi vatandaş kendi cebinden yapmaya başladı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.