Maraşlı dizisine bomba isim!

DİZİ - FİLM 19.08.2020 - 18:19, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Maraşlı dizisine bomba isim!

Tims&B'nin atv için çekeceği 'Maraşlı' dizisinin hazırlıkları sürerken, yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in partnerinin kim olacağı da belli oldu.

Tims&B'nin atv için çekeceği 'Maraşlı' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Burak Deniz'in partnerinin kim olacağı merak konusuydu.   Şu günlerde 'Yarım Kalan Aşklar' adlı BluTV dizisinde Dilan Çiçek Deniz'le oynayan Burak Deniz'in Maraşlı'da ise genç yıldız Alina Boz ile partner olması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.   Beraber deneme çekimi de yapılan ikilinin bir araya gelmesi için Alina Boz'un Aşk 101 adlı internet dizisinin çekimlerinin bitmesinin beklendiği konuşuluyor.  
Tims&B'nin atv için çekeceği 'Maraşlı' dizisinin hazırlıkları sürerken, yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in partnerinin kim olacağı da belli oldu.

Tims&B'nin atv için çekeceği 'Maraşlı' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Burak Deniz'in partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

 

Şu günlerde 'Yarım Kalan Aşklar' adlı BluTV dizisinde Dilan Çiçek Deniz'le oynayan Burak Deniz'in Maraşlı'da ise genç yıldız Alina Boz ile partner olması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

 

Beraber deneme çekimi de yapılan ikilinin bir araya gelmesi için Alina Boz'un Aşk 101 adlı internet dizisinin çekimlerinin bitmesinin beklendiği konuşuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.