Vali Coşkun, Geleceğin Yıldızları İle Bir Araya Geldi!

15.08.2020 - 16:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Vali Coşkun, Geleceğin Yıldızları İle Bir Araya Geldi!

Kahramanmaraş’ta geleceğin teknoloji yıldızı olmayı hedefleyen 438 öğrenci, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Projesi kapsamında Jüri karşısında hünerlerini sergiledi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ile birlikte, öğrencileri sınav öncesinde ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.   Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan Deneyap Projesi’nde yer almak isteyen öğrenciler, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde uygulamalı sınava girdi. Vali Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerle sınav öncesinde bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.   Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın ortak çalışması sonucu başlatılan proje kapsamında, bugün uygulama sınavına giriyorsunuz. İnşallah sizler, gelecekte ülkemizin milli teknoloji hamlesinin mimarları olacaksınız. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.  
Kahramanmaraş’ta geleceğin teknoloji yıldızı olmayı hedefleyen 438 öğrenci, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Projesi kapsamında Jüri karşısında hünerlerini sergiledi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ile birlikte, öğrencileri sınav öncesinde ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.

 

Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan Deneyap Projesi’nde yer almak isteyen öğrenciler, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde uygulamalı sınava girdi. Vali Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerle sınav öncesinde bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.

 

Vali Coşkun burada yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın ortak çalışması sonucu başlatılan proje kapsamında, bugün uygulama sınavına giriyorsunuz. İnşallah sizler, gelecekte ülkemizin milli teknoloji hamlesinin mimarları olacaksınız. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.