Başkan Çınar ve ekibinden Emniyet Müdürü Cebeloğlu’na ziyaret!

05.08.2020 - 17:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Başkan Çınar ve ekibinden Emniyet Müdürü Cebeloğlu’na ziyaret!

Hak-iş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar ve ekibinden İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu ziyaret etti.

Niğde İl Emniyet Müdürü iken Resmi Gazete yayınlanan kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanan Salim Cebeloğlu’nu makamından ziyaret eden Başkan Çınar’a Öz Orman İş Sendikası İl Başkanı Latif Çoban, Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı Murat Arifioğlu, ÖzGüven Sendikası İl Başkanı Erdoğan Çamkömürü ve İl Sekreteri Alparslan Fedakar eşlik etti.     Samimi bir ortamda geçen ziyarette İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu’u Kahraman şehrin kahraman evlatlarına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.     Hak-iş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Çınar ise ev sahipliğinden dolayı İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu’na teşekkür etti.   Ziyaretin sonunda Başkan Çınar, hediye takdim etti.
Hak-iş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar ve ekibinden İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu ziyaret etti.

Niğde İl Emniyet Müdürü iken Resmi Gazete yayınlanan kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanan Salim Cebeloğlu’nu makamından ziyaret eden Başkan Çınar’a Öz Orman İş Sendikası İl Başkanı Latif Çoban, Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı Murat Arifioğlu, ÖzGüven Sendikası İl Başkanı Erdoğan Çamkömürü ve İl Sekreteri Alparslan Fedakar eşlik etti.

 

 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu’u Kahraman şehrin kahraman evlatlarına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

 

 

Hak-iş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Çınar ise ev sahipliğinden dolayı İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu’na teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Çınar, hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.