Deva Partisi Kahramanmaraş’ta 1 ay içerisinde yapılanacak!

POLİTİKA 25.07.2020 - 14:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Deva Partisi Kahramanmaraş’ta 1 ay içerisinde yapılanacak!

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Kahramanmaraş kurucu il başkanı Dr. İrfan Karatutlu, şehirdeki il, ilçe teşkilatlarının 1 ay içerisinde yapılanacağını söyledi.

“700’e yakın kişi başvuru yaptı”   Kahramanmaraş’ta il ilçe yönetimlerinde yer almak için 700’e yakın kişinin başvuru yaptığını kaydeden Başkan Karatutlu,  “19 Temmuz günü genel başkanımız Ali Babacan tarafından kurucu il başkanı olarak atandım. Bu hafta itibarıyla parti il binamızı tutacağız. Akabinde internet ortamında yönetimlerimizde yer almak için bizlere ulaşan 700’e yakın kişiyi değerlendireceğiz. Bu değerlendirme sonucunda bu arkadaşlarımız gerek il gerek ilçe yönetimlerinde yer alacaklar. Şehrimizde 1 ay içerisinde yani Ağustos ayı içerisinde yapılacağız.”dedi.   Saygın, işinin ehli, güvenilir ve ekonomik özgürlüğü olan…   İl ilçe yönetimleri oluştururken toplumun her kesimi tarafından kabul gören kişilerle yola çıkacaklarına dikkat çeken İrfan Karatutlu şunları söyledi: “Partimizde kadın ve gençlik kotası var. Bu kotalarımıza uygun ekiplerimizi kuracağız. Şehrimize özgü adayları belirlemeye çalışacağız. Adaylarımız herkes tarafından kabul edilen saygın, işinin ehli, güvenilir ve ekonomik özgürlüğü olan kişilerle yol yürüyeceğiz. Bizim için siyasi bilgi ve deneyimli olmak önemli. Bu konuda bizlere zaman ayırabilecek, hemşerilerimizle iletişim iyi olan kişilerden oluşacak ekiplerimiz.     Erken seçim olma ihtimaline karşı partimiz en az 41 ilde yapılanması gerekiyor. bizlerde seçimlere girebilme adına gerekli adımları atacağız. Şehrimiz için deva partisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlk etapta merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimiz il binamızda olacak. İlçelerimizden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Kısa sürede teşkilatlanmayı tamamlayacağız. Partimize karşı bizim beklediğimiz ilgiden fazla bir ilgi söz konusu olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın partimize, şahsıma ve ekibimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”
Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Kahramanmaraş kurucu il başkanı Dr. İrfan Karatutlu, şehirdeki il, ilçe teşkilatlarının 1 ay içerisinde yapılanacağını söyledi.

“700’e yakın kişi başvuru yaptı”

 

Kahramanmaraş’ta il ilçe yönetimlerinde yer almak için 700’e yakın kişinin başvuru yaptığını kaydeden Başkan Karatutlu,  “19 Temmuz günü genel başkanımız Ali Babacan tarafından kurucu il başkanı olarak atandım. Bu hafta itibarıyla parti il binamızı tutacağız. Akabinde internet ortamında yönetimlerimizde yer almak için bizlere ulaşan 700’e yakın kişiyi değerlendireceğiz. Bu değerlendirme sonucunda bu arkadaşlarımız gerek il gerek ilçe yönetimlerinde yer alacaklar. Şehrimizde 1 ay içerisinde yani Ağustos ayı içerisinde yapılacağız.”dedi.

 

Saygın, işinin ehli, güvenilir ve ekonomik özgürlüğü olan…

 

İl ilçe yönetimleri oluştururken toplumun her kesimi tarafından kabul gören kişilerle yola çıkacaklarına dikkat çeken İrfan Karatutlu şunları söyledi: “Partimizde kadın ve gençlik kotası var. Bu kotalarımıza uygun ekiplerimizi kuracağız. Şehrimize özgü adayları belirlemeye çalışacağız. Adaylarımız herkes tarafından kabul edilen saygın, işinin ehli, güvenilir ve ekonomik özgürlüğü olan kişilerle yol yürüyeceğiz. Bizim için siyasi bilgi ve deneyimli olmak önemli. Bu konuda bizlere zaman ayırabilecek, hemşerilerimizle iletişim iyi olan kişilerden oluşacak ekiplerimiz.

 

 

Erken seçim olma ihtimaline karşı partimiz en az 41 ilde yapılanması gerekiyor. bizlerde seçimlere girebilme adına gerekli adımları atacağız. Şehrimiz için deva partisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlk etapta merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimiz il binamızda olacak. İlçelerimizden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Kısa sürede teşkilatlanmayı tamamlayacağız. Partimize karşı bizim beklediğimiz ilgiden fazla bir ilgi söz konusu olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın partimize, şahsıma ve ekibimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.