Cem Uzan, yeni vaatleriyle sahnede!

POLİTİKA 03.07.2020 - 13:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Cem Uzan, yeni vaatleriyle sahnede!

Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresi'nde Cem Uzan'ın kardeşi Murat Hakan Uzan genel başkan seçildi.

Cem Uzan sosyal medya hesabından vaatlerini de sıraladı. Uzan 2002 seçimleri öncesinde olduğu gibi iddialı vaatlerde bulundu. Vaatler şöyle: Gençlik Projesi: Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Borsası’nda halka açılacaktır. 70 milyar euro değerindeki hisselerin 45’i, 18-40 yaş arasındaki tüm gençlerimize bedelsiz olarak verilecektir. Türkiye’deki tüm futbol müsabakaları televizyondan şifresiz olarak yayınlanacaktır. Almanya ve Fransa ile mevcut olan ekonomik bağlar en üst seviyeye çıkarılacaktır. İşsizlik maaşı, emeklilik maaşı ve asgari ücret euroya endeksli olacak ve 3 ayda bir otomatik kur ayarlamasından geçecek. Vatandaşımız zenginliği tadacak. Nasıl mı? Türkiye soyulmazsa zaten zengin bir ülke! Adalet yok! Genel af şart. Çocuk ve kadına karşı işlenen taciz suçlarından mahkum olanlar, cinayet ve cinayete teşebbüs sebebiyle mahkum kimse asla af kapsamında olmayacak. Türkiye’nin Yapay zeka merkezleri: Eskişehir, Tekirdağ ve Samsun. Kripto para önümüzdeki yılların para birimidir. İzmir’de Kripto Para Borsası kurulacaktır. Avrupa’da Kripto Para’nın merkezi İzmir olacak. Nasıl Amerika’nın Las Vegas’ı varsa Türkiye’nin de böyle bir turizm merkezi olacak. Buraya milyonlarca turist gelecek ve milyarlarca dolar Türkiye’ye akacaktır. 18 yaşın altındaki kimse anne-baba izni olsa bile evlenemeyecek! Türkiye’nin ikinci büyük borsası Diyarbakır’a kurulacak.  
Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresi'nde Cem Uzan'ın kardeşi Murat Hakan Uzan genel başkan seçildi.

Cem Uzan sosyal medya hesabından vaatlerini de sıraladı. Uzan 2002 seçimleri öncesinde olduğu gibi iddialı vaatlerde bulundu.

Vaatler şöyle:


Gençlik Projesi: Türkiye Varlık Fonu, İstanbul Borsası’nda halka açılacaktır. 70 milyar euro değerindeki hisselerin 45’i, 18-40 yaş arasındaki tüm gençlerimize bedelsiz olarak verilecektir.


Türkiye’deki tüm futbol müsabakaları televizyondan şifresiz olarak yayınlanacaktır.


Almanya ve Fransa ile mevcut olan ekonomik bağlar en üst seviyeye çıkarılacaktır.


İşsizlik maaşı, emeklilik maaşı ve asgari ücret euroya endeksli olacak ve 3 ayda bir otomatik kur ayarlamasından geçecek.


Vatandaşımız zenginliği tadacak. Nasıl mı? Türkiye soyulmazsa zaten zengin bir ülke!


Adalet yok! Genel af şart. Çocuk ve kadına karşı işlenen taciz suçlarından mahkum olanlar, cinayet ve cinayete teşebbüs sebebiyle mahkum kimse asla af kapsamında olmayacak.


Türkiye’nin Yapay zeka merkezleri: Eskişehir, Tekirdağ ve Samsun.


Kripto para önümüzdeki yılların para birimidir. İzmir’de Kripto Para Borsası kurulacaktır. Avrupa’da Kripto Para’nın merkezi İzmir olacak.


Nasıl Amerika’nın Las Vegas’ı varsa Türkiye’nin de böyle bir turizm merkezi olacak. Buraya milyonlarca turist gelecek ve milyarlarca dolar Türkiye’ye akacaktır.


18 yaşın altındaki kimse anne-baba izni olsa bile evlenemeyecek!
Türkiye’nin ikinci büyük borsası Diyarbakır’a kurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.