Yasaklı sitelere girme yöntemleri

02.07.2020 - 18:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Yasaklı sitelere girme yöntemleri

Ülkemizde de sık sık yaşanan internet problemlerinden sitelere giriş yasağı gelmesinden dolayı kullanıcılar ücretsiz VPN uygulamaları ya da alternatif yollar deniyor. Bu içeriğimizde sizler için yasaklı sitelere farklı giriş yöntemlerini araştırdık

NordVPN 60 ülkede 5000 binden fazla sunucusu bulunan NordVPN bu sayede hızıyla göz dolduruyor. Aynı zamanda şifreleme özelliği bulunan uygulama ile internette gezerken iziniz kalmıyor. Bu nedenle son derece güven veren NordVPN birçok kişi tarafından tercih ediliyor.  PureVPN VPN uygulamalarının başında güvenlik denilince akla PureVPN geliyor. Gelişmiş özellikleri ve kolay ara yüzüyle de dikkat çeken uygulama 2019 yılının en güvenli VPN aracı seçildi. VPN bandının genişliği ile son derece hızlı olan PureVPN, uygulamalar arasında en iyi sanal ağ sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. PandaVPN VPN uygulamaları arasında en basit ara yüzlerden birine sahip olan PandaVPN verilerinizi ve internetteki hareketlerinizi çalınmayacak şekilde şifrelediği için rahat hareket etme imkanı sunar. Aynı zamanda hızıyla da dikkat çeken uygulama tamamen ücretsiz seçeneğiyle kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Windscribe Windscribe VPN uygulamaları arasında en cömert olanlardan bir tanesidir. Ücretsiz seçeneğinde aylık 10 GB internet imkanı sunan uygulama aynı zamanda firma hakkında attığınız herhangi bir tweet ile sizlere 5 GB daha internet kotası sunacaktır. Bununla yetinmeyen Windscribe, uygulamayı arkadaşınıza tavsiye etmeniz halinde 1 GB daha kota verecektir. Betternet VPN Ben VPN hizmeti kullanmak istiyorum ancak kayıt ya da giriş yapmak istemiyorum diyorsanız siz tam olarak Betternet VPN uygulamasını arıyorsunuz. Kayıt ya da kredi kartı bilgisi gerekmeden kullanabildiğiniz uygulama aynı zamanda takip edilememenizi sağlayarak internette güvenle gezebilmenize de olanak tanır.  
Ülkemizde de sık sık yaşanan internet problemlerinden sitelere giriş yasağı gelmesinden dolayı kullanıcılar ücretsiz VPN uygulamaları ya da alternatif yollar deniyor. Bu içeriğimizde sizler için yasaklı sitelere farklı giriş yöntemlerini araştırdık

NordVPN


60 ülkede 5000 binden fazla sunucusu bulunan NordVPN bu sayede hızıyla göz dolduruyor. Aynı zamanda şifreleme özelliği bulunan uygulama ile internette gezerken iziniz kalmıyor. Bu nedenle son derece güven veren NordVPN birçok kişi tarafından tercih ediliyor. 


PureVPN


VPN uygulamalarının başında güvenlik denilince akla PureVPN geliyor. Gelişmiş özellikleri ve kolay ara yüzüyle de dikkat çeken uygulama 2019 yılının en güvenli VPN aracı seçildi. VPN bandının genişliği ile son derece hızlı olan PureVPN, uygulamalar arasında en iyi sanal ağ sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.


PandaVPN


VPN uygulamaları arasında en basit ara yüzlerden birine sahip olan PandaVPN verilerinizi ve internetteki hareketlerinizi çalınmayacak şekilde şifrelediği için rahat hareket etme imkanı sunar. Aynı zamanda hızıyla da dikkat çeken uygulama tamamen ücretsiz seçeneğiyle kullanıcıların dikkatini çekmektedir.


Windscribe


Windscribe VPN uygulamaları arasında en cömert olanlardan bir tanesidir. Ücretsiz seçeneğinde aylık 10 GB internet imkanı sunan uygulama aynı zamanda firma hakkında attığınız herhangi bir tweet ile sizlere 5 GB daha internet kotası sunacaktır. Bununla yetinmeyen Windscribe, uygulamayı arkadaşınıza tavsiye etmeniz halinde 1 GB daha kota verecektir.


Betternet VPN


Ben VPN hizmeti kullanmak istiyorum ancak kayıt ya da giriş yapmak istemiyorum diyorsanız siz tam olarak Betternet VPN uygulamasını arıyorsunuz. Kayıt ya da kredi kartı bilgisi gerekmeden kullanabildiğiniz uygulama aynı zamanda takip edilememenizi sağlayarak internette güvenle gezebilmenize de olanak tanır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.