Film ve dizi izlemekten bıkanlara özel liste!

DİZİ - FİLM 02.07.2020 - 18:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Film ve dizi izlemekten bıkanlara özel liste!

Bu içerikte sizleri motive edecek ve gelecek için ilham verecek belgeselleri derledik. Ne olursa olsun hedeflerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle...

Tony Robbins: Ben Sizin Yol Göstericiniz Değilim (2016)   Tonny Robbins'in müşterileri, onun alışılmadık hayat koçluğu yöntemlerine inanıyor. Bu belgesel onun her yıl düzenlediği büyük etkinliklerin perde arkasını aydınlatıyor.   Brené Brown: Cesaret Çağrısı (2019)   Brené Brown yetersizlik, korku ve belirsizlik tarafından sınırları çizilen bir kültürde, cesareti konfora tercih etmenin bedelini mizah ve empatiyle tartışıyor.   The Secret (2006)   Yazarlar, filozoflar ve bilim insanlarından oluşan bir heyet, denilenlere göre Platon, da Vinci, Einstein ve diğer büyük şahsiyetlerin başarıya giden sırrını paylaşıyor.   Dream Big: Engineering Our World (2017)   Jeff Bridges'in anlatıcılığını üstlendiği bu etkileyici belgesel, dünyanın farklı yerlerindeki olağanüstü mühendislik başarılarını inceliyor.   Maris: Genç Bir Yoga Eğitmeninin Portresi (2018)   Genç bir kadın, anoreksiye karşı verdiği mücadele ve kimliğini kabullenme yolculuğunda yogadan aldığı iyileştirici gücü kendi sözleri ve sanatı aracılığıyla anlatıyor.   Maddman: The Steve Madden Story (2017)   Bu belgesel, milyar dolarlık bir imparatorluğun yaratıcısı olan bir ayakkabı tasarımcısının yükselişini ve mali skandalın ardından yaşadığı geri dönüşü anlatıyor.   Şafak Duvarı (2018)   Kameralar,Yosemite'nin en zorlu kayasına serbest tırmanma girişiminde bulunan Tommy Caldwell ve Kevin Jorgeson'ı bu şaşırtıcı meydan okumalarıyla takip ediyor.   Ram Dass: Eve Dönüş (2018)   Öncü araştırmacı, yazar ve spiritüel yol gösterici Ram Dass, kendi yaşamı sona ermek üzereyken Mauide'ki evinde sevgi, yaşam ve ölüm hakkında kafa yoruyor.   My Beautiful Broken Brain (2014) 34 yaşında inme geçiren bir kadın; konuşma, okuma ve yazmayı tekrar öğrenirken yaşadığı zorlukları, engelleri ve kaydettiği ilerlemeyi anlatıyor.   Ronnie Coleman: The King (2018) Efsane vücut geliştirici Ronnie Coleman'ın bedeni, dünyanın en iyisi olmak için yaptığı çalışmaların izlerini taşıyor. Ronnie hedefine nasıl ulaştığını anlatıyor.
Bu içerikte sizleri motive edecek ve gelecek için ilham verecek belgeselleri derledik. Ne olursa olsun hedeflerinizden vazgeçmemeniz dileğiyle...

Tony Robbins: Ben Sizin Yol Göstericiniz Değilim (2016)

 

Tonny Robbins'in müşterileri, onun alışılmadık hayat koçluğu yöntemlerine inanıyor. Bu belgesel onun her yıl düzenlediği büyük etkinliklerin perde arkasını aydınlatıyor.

 

Brené Brown: Cesaret Çağrısı (2019)

 

Brené Brown yetersizlik, korku ve belirsizlik tarafından sınırları çizilen bir kültürde, cesareti konfora tercih etmenin bedelini mizah ve empatiyle tartışıyor.

 

The Secret (2006)

 

Yazarlar, filozoflar ve bilim insanlarından oluşan bir heyet, denilenlere göre Platon, da Vinci, Einstein ve diğer büyük şahsiyetlerin başarıya giden sırrını paylaşıyor.

 

Dream Big: Engineering Our World (2017)

 

Jeff Bridges'in anlatıcılığını üstlendiği bu etkileyici belgesel, dünyanın farklı yerlerindeki olağanüstü mühendislik başarılarını inceliyor.

 

Maris: Genç Bir Yoga Eğitmeninin Portresi (2018)

 

Genç bir kadın, anoreksiye karşı verdiği mücadele ve kimliğini kabullenme yolculuğunda yogadan aldığı iyileştirici gücü kendi sözleri ve sanatı aracılığıyla anlatıyor.

 

Maddman: The Steve Madden Story (2017)

 

Bu belgesel, milyar dolarlık bir imparatorluğun yaratıcısı olan bir ayakkabı tasarımcısının yükselişini ve mali skandalın ardından yaşadığı geri dönüşü anlatıyor.

 

Şafak Duvarı (2018)

 

Kameralar,Yosemite'nin en zorlu kayasına serbest tırmanma girişiminde bulunan Tommy Caldwell ve Kevin Jorgeson'ı bu şaşırtıcı meydan okumalarıyla takip ediyor.

 

Ram Dass: Eve Dönüş (2018)

 

Öncü araştırmacı, yazar ve spiritüel yol gösterici Ram Dass, kendi yaşamı sona ermek üzereyken Mauide'ki evinde sevgi, yaşam ve ölüm hakkında kafa yoruyor.

 

My Beautiful Broken Brain (2014)


34 yaşında inme geçiren bir kadın; konuşma, okuma ve yazmayı tekrar öğrenirken yaşadığı zorlukları, engelleri ve kaydettiği ilerlemeyi anlatıyor.

 

Ronnie Coleman: The King (2018)


Efsane vücut geliştirici Ronnie Coleman'ın bedeni, dünyanın en iyisi olmak için yaptığı çalışmaların izlerini taşıyor. Ronnie hedefine nasıl ulaştığını anlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.