Çılgın Başkan güven tazeledi!

POLİTİKA 20.06.2020 - 22:05, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çılgın Başkan güven tazeledi!

İYİ Parti Onikişubat ilçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Oy kullanacak delegelerin iki aday tarafından eşit şekilde belirlendiği kongrede Doğan Murat Kılıç, yeniden seçilerek güven tazeledi.

  İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığının 2. Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleşti.    Doğan Murat Kılıç ile Osman Doğan’ın aday olduğu kongrede 314 oy kullanıldı. Kılıç, 204 oy alarak yenden Başkan seçildi. Osman Doğan ise 110 oy aldı.   “Kazanan iyi parti oldu” Kongreyi kazananın iyi parti olduğuna dikkat çeken başkan Kılıç şunları söyledi: “Kongre sürecimiz çok güzel geçti, diğer adayımızla beraber kimseyi kırmadan güzel İYİ Parti’ye yakışır birliktelik ruhuyla hareket ettik. Bu kongrenin kazananı ne Osman Bey ne de ben olacağım. Kazanan her şeyden önce İYİ Parti olacak. Bunu da ben her zaman söylüyorum. İnşallah memleketimiz ve Onikişubat’ımız için hayırlı olur.”      
İYİ Parti Onikişubat ilçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Oy kullanacak delegelerin iki aday tarafından eşit şekilde belirlendiği kongrede Doğan Murat Kılıç, yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığının 2. Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleşti. 

 


Doğan Murat Kılıç ile Osman Doğan’ın aday olduğu kongrede 314 oy kullanıldı. Kılıç, 204 oy alarak yenden Başkan seçildi. Osman Doğan ise 110 oy aldı.

 


“Kazanan iyi parti oldu”


Kongreyi kazananın iyi parti olduğuna dikkat çeken başkan Kılıç şunları söyledi: “Kongre sürecimiz çok güzel geçti, diğer adayımızla beraber kimseyi kırmadan güzel İYİ Parti’ye yakışır birliktelik ruhuyla hareket ettik. Bu kongrenin kazananı ne Osman Bey ne de ben olacağım. Kazanan her şeyden önce İYİ Parti olacak. Bunu da ben her zaman söylüyorum. İnşallah memleketimiz ve Onikişubat’ımız için hayırlı olur.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.