Ufka yolculuk yarışması bu sene online yapılacak!

19.06.2020 - 17:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ufka yolculuk yarışması bu sene online yapılacak!

Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yazılı olarak yapılması planlanan ikinci aşama sınavı, koronavirüs tedbirlerinden dolayı Online olarak gerçekleştirilecek.

Server Yaşam Vakfı tarafından Türkiye Genelinde düzenlenen ve ilimizde Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği tarafından organize edilen Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yazılı olarak yapılması planlanan ikinci aşama sınavı, koronavirüs tedbirlerinden dolayı online olarak gerçekleştirilecek.   İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen yarışmanın ikinci aşama sınavı 21 Haziran 2020 Pazar günü 08.00 – 20.00 saatleri arasında online ortamda düzenlenecek. Yarışmanın birinci aşama sınavında başarılı olarak ikinci aşama sınava girmeye hak kazanan yarışmacılar, belirtilen saatler arasında internet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefondan sınava katılabilecek. Yarışmanın sistemine www.ufkayolculuk.com  web sitesi üzerinden giriş yapılabilecek.  
Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yazılı olarak yapılması planlanan ikinci aşama sınavı, koronavirüs tedbirlerinden dolayı Online olarak gerçekleştirilecek.

Server Yaşam Vakfı tarafından Türkiye Genelinde düzenlenen ve ilimizde Merdân Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği tarafından organize edilen Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın yazılı olarak yapılması planlanan ikinci aşama sınavı, koronavirüs tedbirlerinden dolayı online olarak gerçekleştirilecek.

 


İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen yarışmanın ikinci aşama sınavı 21 Haziran 2020 Pazar günü 08.00 – 20.00 saatleri arasında online ortamda düzenlenecek. Yarışmanın birinci aşama sınavında başarılı olarak ikinci aşama sınava girmeye hak kazanan yarışmacılar, belirtilen saatler arasında internet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefondan sınava katılabilecek. Yarışmanın sistemine www.ufkayolculuk.com  web sitesi üzerinden giriş yapılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.