Biçim’de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

08.06.2020 - 16:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Biçim’de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Nurhak İlçesi Biçim Mahallesinde yol yapımına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.   Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Nurhak İlçesi Biçim Mahallesi’nde 6 kilometre uzunluğunda stabilize yolda yol genişletme ve alt yapı iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.   Kırıcılı genişletme ve dolgu çalışmalarının devam ettiği yolda, asfalt çalışmaları da tamamlanarak ulaşım daha konforlu hale getirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Nurhak İlçesi Biçim Mahallesinde yol yapımına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Nurhak İlçesi Biçim Mahallesi’nde 6 kilometre uzunluğunda stabilize yolda yol genişletme ve alt yapı iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kırıcılı genişletme ve dolgu çalışmalarının devam ettiği yolda, asfalt çalışmaları da tamamlanarak ulaşım daha konforlu hale getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.