Babil, şimdiye kadar 70'den fazla ülkeye satıldı

DİZİ - FİLM 08.06.2020 - 13:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Babil, şimdiye kadar 70'den fazla ülkeye satıldı

Geçtiğimiz sezonun yeni dizilerinden Babil, şimdiye kadar 70'den fazla ülkeye satıldı.

Todotvnews'ün haberine göre dağıtımını üstlenen Madd Entertainment, diziyi Latin Amerika, Avrupa ve Orta Doğu da dahil olmak üzere pek çok ülkeye lisansladı. Latin Amerika'nın çeşitli bölgelerinde Turner Latin America'nın yayınlayacağı sevilen drama Gürcistan, Arnavutluk, İsrail, Kuzey Irak ve Bangladeş'te de ekrana gelecek.   Salgın öncesi ilk 10 bölümüyle ekrana gelen Babil'in yapımını Ay Yapım üstleniyor ve Star TV'de ekrana geliyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği Babil'in kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Selahattin Paşalı gibi isimler yer alıyor.
Geçtiğimiz sezonun yeni dizilerinden Babil, şimdiye kadar 70'den fazla ülkeye satıldı.

Todotvnews'ün haberine göre dağıtımını üstlenen Madd Entertainment, diziyi Latin Amerika, Avrupa ve Orta Doğu da dahil olmak üzere pek çok ülkeye lisansladı. Latin Amerika'nın çeşitli bölgelerinde Turner Latin America'nın yayınlayacağı sevilen drama Gürcistan, Arnavutluk, İsrail, Kuzey Irak ve Bangladeş'te de ekrana gelecek.

 

Salgın öncesi ilk 10 bölümüyle ekrana gelen Babil'in yapımını Ay Yapım üstleniyor ve Star TV'de ekrana geliyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği Babil'in kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Selahattin Paşalı gibi isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.