Seyir terasında bakım çalışmaları başladı!

29.05.2020 - 20:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Seyir terasında bakım çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi mülkiyetinde bulunan seyir terasında bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi seyir terasında yeni ulaşım yolu ve bakım onarım çalışmalarına başladı.   Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri seyir terasında ulaşımı sağlayan mevcut yolda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra seyir terasına ulaşımı ikinci yol ve yaya yolunun yapım çalışmalarına başladı.   Seyir terasına ulaşımı sağlayanca yeni yol ve yaya yolunda kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra seyir terası içerisinde yer alan zemin döşemesinde ve çocuk parkında yenileme çalışmaları devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi mülkiyetinde bulunan seyir terasında bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi seyir terasında yeni ulaşım yolu ve bakım onarım çalışmalarına başladı.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri seyir terasında ulaşımı sağlayan mevcut yolda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra seyir terasına ulaşımı ikinci yol ve yaya yolunun yapım çalışmalarına başladı.

 

Seyir terasına ulaşımı sağlayanca yeni yol ve yaya yolunda kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra seyir terası içerisinde yer alan zemin döşemesinde ve çocuk parkında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.