Sosyal medyada TT olan itiraflar!

DİZİ - FİLM 28.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Sosyal medyada TT olan itiraflar!

Dizi ve sinema oyuncuları son bir aya iddialı açıklamaları ile damga vurdu. İşte sosyal medyada TT olanlar...

Tamer Karadağlı: Bir dizide oynayan kendini oyuncu sanıyor. Bu, beyin ameliyatı izleyip ‘ben de yaparım’ demeye benzer. Beren Saat: Ünlü olana kadar her şey çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane, hatta hücre. Yeşim Ceren Bozoğlu: Motivasyon için her sette bir flört yaparım. Deniz Çakır: Tereyağı reklamında oynayacak kadar kafayı yemedim. Yatağımda rahat uyuyorum, çok şükür. Paraya o kadar muhtaç değilim. Can Yaman: Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. İşi tutmayan jönlerin partnerlerinin libidosu düşük. Seyirciye ‘bunlar gerçekten sevişiyor mu’ diye sordurtmazsan, iş tutmaz.  
Dizi ve sinema oyuncuları son bir aya iddialı açıklamaları ile damga vurdu. İşte sosyal medyada TT olanlar...

Tamer Karadağlı: Bir dizide oynayan kendini oyuncu sanıyor. Bu, beyin ameliyatı izleyip ‘ben de yaparım’ demeye benzer.


Beren Saat: Ünlü olana kadar her şey çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane, hatta hücre.


Yeşim Ceren Bozoğlu: Motivasyon için her sette bir flört yaparım.


Deniz Çakır: Tereyağı reklamında oynayacak kadar kafayı yemedim. Yatağımda rahat uyuyorum, çok şükür. Paraya o kadar muhtaç değilim.


Can Yaman: Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. İşi tutmayan jönlerin partnerlerinin libidosu düşük. Seyirciye ‘bunlar gerçekten sevişiyor mu’ diye sordurtmazsan, iş tutmaz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.