Habibe Öçal, o kişileri şikayet etti!

POLİTİKA 26.05.2020 - 17:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Habibe Öçal, o kişileri şikayet etti!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, adına sahte instagram hesabı açtılar.

Milletvekili Habibe Öçal, sahne hesabı yapmış olduğu paylaşımla şikayet ettiğini söyledi.   “Hukuki ve idari birimlerimize şikayette bulundum”   İşte Öçal’ın o açıklaması:    “Sosyal medyada şahsi ve onaylı hesaplarım dışında adıma açılmış herhangi bir fan veya kişisel sayfa bulunmamaktadır. İnstagram üzerinden art niyetli kimseler tarafından açılmış aşağıdaki sahte fan hesabı hakkında hukuki ve idari birimlerimize şikayette bulundum. Şahsi ve onaylı hesaplarım dışında bu tür sosyal medya hesaplarına itibar etmemenizi önemle rica ederim.Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”    
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, adına sahte instagram hesabı açtılar.

Milletvekili Habibe Öçal, sahne hesabı yapmış olduğu paylaşımla şikayet ettiğini söyledi.

 

“Hukuki ve idari birimlerimize şikayette bulundum”

 

İşte Öçal’ın o açıklaması:

 

 “Sosyal medyada şahsi ve onaylı hesaplarım dışında adıma açılmış herhangi bir fan veya kişisel sayfa bulunmamaktadır. İnstagram üzerinden art niyetli kimseler tarafından açılmış aşağıdaki sahte fan hesabı hakkında hukuki ve idari birimlerimize şikayette bulundum. Şahsi ve onaylı hesaplarım dışında bu tür sosyal medya hesaplarına itibar etmemenizi önemle rica ederim.Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.