Telefonunuzda mutlaka bulunması gereken uygulamalar!

YAŞAM 24.05.2020 - 20:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Telefonunuzda mutlaka bulunması gereken uygulamalar!

Telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken günlük hayatınızda işinizi kolaylaştıracak, size yardımcı olacak uygulamaların listesini çıkardık.

İşte mutlaka indirmeniz gereken işinize yarayacak uygulamalar;   1. Twitly   İnstagram'da takip ettiğiniz fakat sizi takip etmeyen insanları gösteren efsane uygulama Twitly hikayeleri gizlice izlemenize de yardımcı oluyor.    2. Files Go   Ücretsiz bir şekilde indirilebilen akıllı depolama uygulaması Files Go Google firması tarafından piyasaya sürülmüştür. Telefonun hafızası yetersiz gelen bireyler için sanal depolama oluşturan Files Go uygulamasına silmeye kıyamadığınız fotoğraflarınızı atabilir ve orada saklayabilirsiniz.   3. Clipper   Telefonunuzda kopyalamış olduğunuz kelimeleri bir yere yapıştırmayı çoğu insan unutuyor ve pişmanlık duygusu yaşıyor. Clipper adlı uygulama ise sizin kopyalamış olduğunuz kelimeleri hafızasında tutuyor ve maddeler halinde sizlere sunuyor.   4. Google Trips   Gitmek istediğiniz mekan hakkında bilgi sahibi olmak ve oraya giden kullanıcı yorumlarını okumak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Google firmasının yaptığı muhteşem uygulama, seçtiğiniz mekana rezervasyon yaptırmanıza bile yardımcı olabilmektedir.   5. Timbre   Şarkının istediğiniz bir bölümünü kesmeye yarayan muazzam uygulama Timbre PEGI 3 adlı firma tarafından piyasaya sürülmüştür. Timbre uygulaması sayesinde şarkıların sevdiğiniz bölümlerini kesebilecek ve zil sesi yapabileceksiniz.   6. Subway Surfers   Google Play Store'da 1 milyardan fazla indirilen eğlenceli oyun Subway Surfers, günün bütün yorgunluğunu üstünüzden alacak.   7. Tint   Kendi renkli duvar kağıtlarınızı oluşturmak istiyorsanız Tint adlı uygulama ile bunu yapabilirsiniz. Seçeceğiniz renkler ile size büyüleyici bir duvar kağıdı oluşturan uygulama gerçekten de işe yarıyor.   8. Portra   Resimlerinizi ayrı bir boyuta taşımanıza yardımcı olan Portra uygulaması, farklı farklı filtreleriyle insanları büyülemeye devam ediyor. Yağlı boya gibi filtreleri içerisinde barındıran ücretsiz bir uygulamadır.
Telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken günlük hayatınızda işinizi kolaylaştıracak, size yardımcı olacak uygulamaların listesini çıkardık.

İşte mutlaka indirmeniz gereken işinize yarayacak uygulamalar;

 

1. Twitly

 

İnstagram'da takip ettiğiniz fakat sizi takip etmeyen insanları gösteren efsane uygulama Twitly hikayeleri gizlice izlemenize de yardımcı oluyor. 

 

2. Files Go

 

Ücretsiz bir şekilde indirilebilen akıllı depolama uygulaması Files Go Google firması tarafından piyasaya sürülmüştür. Telefonun hafızası yetersiz gelen bireyler için sanal depolama oluşturan Files Go uygulamasına silmeye kıyamadığınız fotoğraflarınızı atabilir ve orada saklayabilirsiniz.

 

3. Clipper

 

Telefonunuzda kopyalamış olduğunuz kelimeleri bir yere yapıştırmayı çoğu insan unutuyor ve pişmanlık duygusu yaşıyor. Clipper adlı uygulama ise sizin kopyalamış olduğunuz kelimeleri hafızasında tutuyor ve maddeler halinde sizlere sunuyor.

 

4. Google Trips

 

Gitmek istediğiniz mekan hakkında bilgi sahibi olmak ve oraya giden kullanıcı yorumlarını okumak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Google firmasının yaptığı muhteşem uygulama, seçtiğiniz mekana rezervasyon yaptırmanıza bile yardımcı olabilmektedir.

 

5. Timbre

 

Şarkının istediğiniz bir bölümünü kesmeye yarayan muazzam uygulama Timbre PEGI 3 adlı firma tarafından piyasaya sürülmüştür. Timbre uygulaması sayesinde şarkıların sevdiğiniz bölümlerini kesebilecek ve zil sesi yapabileceksiniz.

 

6. Subway Surfers

 

Google Play Store'da 1 milyardan fazla indirilen eğlenceli oyun Subway Surfers, günün bütün yorgunluğunu üstünüzden alacak.

 

7. Tint

 

Kendi renkli duvar kağıtlarınızı oluşturmak istiyorsanız Tint adlı uygulama ile bunu yapabilirsiniz. Seçeceğiniz renkler ile size büyüleyici bir duvar kağıdı oluşturan uygulama gerçekten de işe yarıyor.

 

8. Portra

 

Resimlerinizi ayrı bir boyuta taşımanıza yardımcı olan Portra uygulaması, farklı farklı filtreleriyle insanları büyülemeye devam ediyor. Yağlı boya gibi filtreleri içerisinde barındıran ücretsiz bir uygulamadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.