Türkoğlu’nda o okulun yapımının sonuna gelindi!

19.05.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Türkoğlu’nda o okulun yapımının sonuna gelindi!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yapımı devam eden Aşağı Sarılar İlk Okulunda sona yaklaşıldı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde Dünya Bankasının desteği ile yapım devam eden ve önümüzdeki ay tamamlanması planlanan okul yapısı itibariyle örnek olacak nitelikte bulunuyor. Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesinde uzun yıllardır eğitime devam eden Aşağı Sarılar İlk ve Orta okulu yerine toplam maliyeti 10.445.767 TL olan 24 derslikli okul yapılıyor.      Avrupa Birliği mali desteği ile birlikte Dünya Bankası aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı takip ve gözetiminde “Eğitim Alt Yapısının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında yapılan okulun inşaatında sona gelinirken okul yeni eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak.  
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yapımı devam eden Aşağı Sarılar İlk Okulunda sona yaklaşıldı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesinde Dünya Bankasının desteği ile yapım devam eden ve önümüzdeki ay tamamlanması planlanan okul yapısı itibariyle örnek olacak nitelikte bulunuyor.


Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesinde uzun yıllardır eğitime devam eden Aşağı Sarılar İlk ve Orta okulu yerine toplam maliyeti 10.445.767 TL olan 24 derslikli okul yapılıyor. 

 

 

Avrupa Birliği mali desteği ile birlikte Dünya Bankası aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı takip ve gözetiminde “Eğitim Alt Yapısının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında yapılan okulun inşaatında sona gelinirken okul yeni eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.