Kahramanmaraş’ta korona tedbirleri normalleşiyor!

GÜNDEM 11.05.2020 - 22:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş’ta korona tedbirleri normalleşiyor!

16-19 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca 15 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 15 ilde 16, 17, 18, 19 Mayıs günlerinde dört gün boyunca sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağını açıkladı. Erdoğan, 18 Mayıs ile 19 Mayıs tarihlerinde bakkal, market, manav, kasap, fırın, tatlıcı gibi işletmeler ile online platformların açık olacağını söyledi.   Kahramanmaraş listede yok!   Sokağa çıkma yasağı Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ile Zonguldak'ta uygulanacak.   Kahramanmaraş'ta sınırlama kalktı!   Şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırması Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerinde kalktı.  
16-19 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca 15 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 15 ilde 16, 17, 18, 19 Mayıs günlerinde dört gün boyunca sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağını açıkladı. Erdoğan, 18 Mayıs ile 19 Mayıs tarihlerinde bakkal, market, manav, kasap, fırın, tatlıcı gibi işletmeler ile online platformların açık olacağını söyledi.

 

Kahramanmaraş listede yok!

 

Sokağa çıkma yasağı Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ile Zonguldak'ta uygulanacak.

 

Kahramanmaraş'ta sınırlama kalktı!

 

Şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırması Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerinde kalktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.