Dünya Yetimler Gününe Özel Gıda Desteği

11.05.2020 - 16:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dünya Yetimler Gününe Özel Gıda Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçesinde pandemi sürecinden etkilenen ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı gıda desteğine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe belediyeleri, mahalle muhtarlıkları ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Elbistanilçesinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulundu.   Bugünkü dağıtım çalışmalarına, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Elbistan Belediye Başkanı Mehmet GÜRBÜZ, Elbistan Can Kulağı Oluşumu, TEMA temsilcileri, Karahasanlılar Derneği, Beşir Derneği ve daha birçok sivil toplum kuruluşları da katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçesinde pandemi sürecinden etkilenen ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı gıda desteğine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe belediyeleri, mahalle muhtarlıkları ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Elbistanilçesinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulundu.

 

Bugünkü dağıtım çalışmalarına, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Elbistan Belediye Başkanı Mehmet GÜRBÜZ, Elbistan Can Kulağı Oluşumu, TEMA temsilcileri, Karahasanlılar Derneği, Beşir Derneği ve daha birçok sivil toplum kuruluşları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.