CHP’li Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı!

POLİTİKA 11.05.2020 - 13:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP’li Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı!

Kahramanmaraş’ta Koronavirüs’ten hayatını kaybeden CHP’nin emektar isimlerinden olan Alaaddin Çiftarslan ( 71) son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün Koronavirüs’ten hayatını kaybeden Çiftarslan için bugün CHP il binası önünde program düzenlendi.      Partilerin katıldığı programda sosyal mesafe gözetilerek maskeler takıldı ve Çiftarslan’ın naaşı önünde bir dakika saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından il başkanı Esat Şengül kısa bir konuşma yaptı ve dualar eşliğinde Alaaddin Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı.   Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi   CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç çelenk gönderdi.     Birçok görevde bulundu   Alaaddin Çiftarslan, SHP ve CHP merkez ilçe başkanlığı CHP İl Başkanlığı geçen dönem de disiplin kurulu başkanlığı yapmıştı.
Kahramanmaraş’ta Koronavirüs’ten hayatını kaybeden CHP’nin emektar isimlerinden olan Alaaddin Çiftarslan ( 71) son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün Koronavirüs’ten hayatını kaybeden Çiftarslan için bugün CHP il binası önünde program düzenlendi.

 

 

 Partilerin katıldığı programda sosyal mesafe gözetilerek maskeler takıldı ve Çiftarslan’ın naaşı önünde bir dakika saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından il başkanı Esat Şengül kısa bir konuşma yaptı ve dualar eşliğinde Alaaddin Çiftarslan son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi

 

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç çelenk gönderdi.

 

 

Birçok görevde bulundu

 

Alaaddin Çiftarslan, SHP ve CHP merkez ilçe başkanlığı CHP İl Başkanlığı geçen dönem de disiplin kurulu başkanlığı yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.