Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Toplantısını yaptı!

11.05.2020 - 12:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Toplantısını yaptı!

Dulkadiroğlu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis solanında gerçekleştirdi.

  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan meclis toplantısına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay başkanlık etti.   Sosyal mesafe kuralına göre oturma düzeni alan meclis üyeleri, maske takmayı da ihmal etmedi.   Mecliste açılış konuşması yapan Başkan Okay: “Türkiye olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Birlikte bunu da aşacağız inşallah. Bugünden itibaren de bazı tedbirlerin gevşetilmesi ile normalleşme süreci başladı ama bizle tedbirleri en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz. Koronavirüs ile mücadele hepimiz bir uzmanlık seviyesine ulaştık. Alınan kararlara uymadığımızda salgının yeniden artacağını hepimiz biliyoruz. Alınan tedbirlere hepimizin uyması ülkemizin, insanımızın faydasına. İnşallah çok daha kısa süre içerisinde bu koronavirüsün etkisinden tamamen çıkmış, toparlanmış oluruz” İfadelerini kullandı.   Konuşmasının ardından Başkan Okay, gündem maddelerini okutarak oylamaya sundu.
Dulkadiroğlu Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis solanında gerçekleştirdi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan meclis toplantısına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay başkanlık etti.

 

Sosyal mesafe kuralına göre oturma düzeni alan meclis üyeleri, maske takmayı da ihmal etmedi.

 

Mecliste açılış konuşması yapan Başkan Okay: “Türkiye olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Birlikte bunu da aşacağız inşallah. Bugünden itibaren de bazı tedbirlerin gevşetilmesi ile normalleşme süreci başladı ama bizle tedbirleri en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz. Koronavirüs ile mücadele hepimiz bir uzmanlık seviyesine ulaştık. Alınan kararlara uymadığımızda salgının yeniden artacağını hepimiz biliyoruz. Alınan tedbirlere hepimizin uyması ülkemizin, insanımızın faydasına. İnşallah çok daha kısa süre içerisinde bu koronavirüsün etkisinden tamamen çıkmış, toparlanmış oluruz” İfadelerini kullandı.

 

Konuşmasının ardından Başkan Okay, gündem maddelerini okutarak oylamaya sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.