‪ Başkan Okay’dan sosyal mesafe uyarısı!

07.05.2020 - 12:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

‪ Başkan Okay’dan sosyal mesafe uyarısı!

Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay, vatandaşlara fotoğraflar paylaşarak sosyal mesafe uyarısında bulundu.

“Bu görüntü için çok erken” Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan ‪ Başkan Okay, “Bugün Trabzon Caddesi’nde bizleri üzen bu görüntüleri gördük.     Sosyal mesafenin yer yer ihmal edildiğini görmek ve bu kadar fazla insanın bir fotoğraf karesinin içinde bulunması için çok erken.     Lütfen #evdekal maya çalışalım. Maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına uyalım. “ifadelerine yer verdi.  
Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay, vatandaşlara fotoğraflar paylaşarak sosyal mesafe uyarısında bulundu.

“Bu görüntü için çok erken”


Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan ‪ Başkan Okay, “Bugün Trabzon Caddesi’nde bizleri üzen bu görüntüleri gördük.

 

 

Sosyal mesafenin yer yer ihmal edildiğini görmek ve bu kadar fazla insanın bir fotoğraf karesinin içinde bulunması için çok erken.

 

 

Lütfen #evdekal maya çalışalım. Maske kullanımına ve sosyal mesafe kuralına uyalım. “ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.