Sürükleyici filmler!

DİZİ - FİLM 03.05.2020 - 14:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Sürükleyici filmler!

Sosyal izolasyon döneminde heyecanı doruklarda yaşamanızı sağlayacak en sürükleyici filmleri öğrenmeye hazır mısınız?

Kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde doğal olarak çok canımız sıkılıyor. Evdeyken can sıkıntımızı gidermek adına yapabileceğimiz en güzel şey, bol bol film ve dizi izlemek. Hal böyle olunca, hangi filmi izleyeceğiniz konusunda kararsız kalıp kötü tercihler yapmanız mümkün olabiliyor. Bu yüzden izlediğinize pişman olmayacağınız sürükleyici filmler derledik!   Extraction (2020)   Uyuşturucu mafyalarının hüküm sürdüğü bir dünyada Hintli bir çocuk kaçırılır. Hintli çocuğun iş adamı olan babası ise oğlunu bulması için bir adam kiralar. Sorunlu, korkusuz ve kaybedecek bir şeyi olmayan Tyler Rake, tüm marifetlerini kullanıp Hintli çocuğu kurtarmaya çalışacaktır.   Derin Sular (2020)   Okyanusun en derin noktasında çalışan bir ekip, dünya üzerinde meydana gelen bir deprem ile çok zor anlar yaşayacaktır. Sualtı ekibi, hayatta kalma mücadelesi verirken beklenmedik olaylarla karşılacaktır.   Bad Boys: Her Zaman Çılgın (2020)   Serinin 3. filminde Miami’de görevlerine devam eden Marcus ve Mike, yine bir belaya bulaşıyor. Bu bela sonucunda ikilimiz, bir polis birimi ile birlikte çalışarak uyuşturucu karteli Armando Armas’ı yakalamayı hedefliyor. Ancak çok yetenekli bir katil olan Armando’yu yakalamak çok zor olacaktır.   Bloodshot (2020)   Asker olan Ray Garrison ve karısı, bir katil tarafından öldürülür. Daha sonrasında bir bilim adamı, nanoteknoloji ile Ray Garriosun’ı hayata döndürür. Hiçbir şey hatırlamayan Ray, kendisi gibi askerlerle birlikte çalışmaya başlar. Fakat zamanla hatırlamaya başlayan Ray, kendini büyük bir mücadelenin içinde bulur.   Pretoria’dan Kaçış (2020)   Film, 70’li yıllarda Güney Afrika’da Apartheid karşıtı faaliyetler gösterip Pretoria Hapishanesi’ne gönderilen Tim Jenkin’in hikayesini anlatıyor. Tim Jenkin, harika bir plan hazırlar ve diğer mahkumlar ile yüksek güvenlikli Pretoria Hapishanesi’nden kaçmaya çalışır.   Code 8 (2019)   Filmin konusu, nüfusun 4’ünün özel yeteneklerle doğduğu bir dünyayı anlatıyor. Fakat bu özel yetenekli kişiler büyük bir ayrımcılık ile yaşamak zorunda kalıyor. Özel yeteneklere sahip olan baş karakterimiz Connor Reed ise hasta annesi için günlük işlerde çalışıyor. Ancak günlük işler yeteri kadar para kazandırmayınca suç dünyasına adım atıyor.   6 Underground (2019)   Bir milyarderin liderliğinde bir araya gelen altı kişilik ekip, kendi ölümlerini tezgahlayıp nam yapmış suçluları yakalamaya çalışmaktadır.   Filmin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor. Filmde, Ryan Reynolds’ın yanı sıra Mélanie Laurent, Ben Hardy, Adria Arjona, Corey Hawkins, Manuel García-Rulfo ve Dave Franco gibi oyuncular yer alıyor.
Sosyal izolasyon döneminde heyecanı doruklarda yaşamanızı sağlayacak en sürükleyici filmleri öğrenmeye hazır mısınız?

Kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde doğal olarak çok canımız sıkılıyor. Evdeyken can sıkıntımızı gidermek adına yapabileceğimiz en güzel şey, bol bol film ve dizi izlemek. Hal böyle olunca, hangi filmi izleyeceğiniz konusunda kararsız kalıp kötü tercihler yapmanız mümkün olabiliyor. Bu yüzden izlediğinize pişman olmayacağınız sürükleyici filmler derledik!

 

Extraction (2020)

 

Uyuşturucu mafyalarının hüküm sürdüğü bir dünyada Hintli bir çocuk kaçırılır. Hintli çocuğun iş adamı olan babası ise oğlunu bulması için bir adam kiralar. Sorunlu, korkusuz ve kaybedecek bir şeyi olmayan Tyler Rake, tüm marifetlerini kullanıp Hintli çocuğu kurtarmaya çalışacaktır.

 

Derin Sular (2020)

 

Okyanusun en derin noktasında çalışan bir ekip, dünya üzerinde meydana gelen bir deprem ile çok zor anlar yaşayacaktır. Sualtı ekibi, hayatta kalma mücadelesi verirken beklenmedik olaylarla karşılacaktır.

 

Bad Boys: Her Zaman Çılgın (2020)

 

Serinin 3. filminde Miami’de görevlerine devam eden Marcus ve Mike, yine bir belaya bulaşıyor. Bu bela sonucunda ikilimiz, bir polis birimi ile birlikte çalışarak uyuşturucu karteli Armando Armas’ı yakalamayı hedefliyor. Ancak çok yetenekli bir katil olan Armando’yu yakalamak çok zor olacaktır.

 

Bloodshot (2020)

 

Asker olan Ray Garrison ve karısı, bir katil tarafından öldürülür. Daha sonrasında bir bilim adamı, nanoteknoloji ile Ray Garriosun’ı hayata döndürür. Hiçbir şey hatırlamayan Ray, kendisi gibi askerlerle birlikte çalışmaya başlar. Fakat zamanla hatırlamaya başlayan Ray, kendini büyük bir mücadelenin içinde bulur.

 

Pretoria’dan Kaçış (2020)

 

Film, 70’li yıllarda Güney Afrika’da Apartheid karşıtı faaliyetler gösterip Pretoria Hapishanesi’ne gönderilen Tim Jenkin’in hikayesini anlatıyor. Tim Jenkin, harika bir plan hazırlar ve diğer mahkumlar ile yüksek güvenlikli Pretoria Hapishanesi’nden kaçmaya çalışır.

 

Code 8 (2019)

 

Filmin konusu, nüfusun 4’ünün özel yeteneklerle doğduğu bir dünyayı anlatıyor. Fakat bu özel yetenekli kişiler büyük bir ayrımcılık ile yaşamak zorunda kalıyor. Özel yeteneklere sahip olan baş karakterimiz Connor Reed ise hasta annesi için günlük işlerde çalışıyor. Ancak günlük işler yeteri kadar para kazandırmayınca suç dünyasına adım atıyor.

 

6 Underground (2019)

 

Bir milyarderin liderliğinde bir araya gelen altı kişilik ekip, kendi ölümlerini tezgahlayıp nam yapmış suçluları yakalamaya çalışmaktadır.

 

Filmin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor. Filmde, Ryan Reynolds’ın yanı sıra Mélanie Laurent, Ben Hardy, Adria Arjona, Corey Hawkins, Manuel García-Rulfo ve Dave Franco gibi oyuncular yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.