Başkan Güven çalışmaları yakından takip ediyor!

29.04.2020 - 10:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Güven çalışmaları yakından takip ediyor!

Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Görevinin başında olduklarını söyleyen Başkan Güven şu açıklamalarda bulundu.   “Baharın gelişiyle birlikte yeşeren Afşin'imizde çiçekler açıyor, bizlerde güzelleştirmek için canla başla tüm belediye faaliyetlerimize devam ediyoruz. Çim biçme, budama ve çapa çalışmaları aralıksız devam ediyor. Corona Virüsle Mücadelemiz bittiğinde hemşerilerimiz Rabia, Atatürk ve Atilla İmamoğlu parklarımız da nefes alabilecek, gönüllerince Allahın izniyle yeniden eğlenebilecekler.     Gece Mesaisine devam!   Belediyemiz ekipleri Elçibey Caddesinde yol bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor. Tahrip olan yerlerde bakım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Corona virüsle mücadele çalışmalarımız kapsamında yol yıkama, maske dağıtma işlerimiz de aralıksız sürmekte. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Siz evde kalın biz görevimizin başındayız.”
Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Görevinin başında olduklarını söyleyen Başkan Güven şu açıklamalarda bulundu.

 

“Baharın gelişiyle birlikte yeşeren Afşin'imizde çiçekler açıyor, bizlerde güzelleştirmek için canla başla tüm belediye faaliyetlerimize devam ediyoruz. Çim biçme, budama ve çapa çalışmaları aralıksız devam ediyor. Corona Virüsle Mücadelemiz bittiğinde hemşerilerimiz Rabia, Atatürk ve Atilla İmamoğlu parklarımız da nefes alabilecek, gönüllerince Allahın izniyle yeniden eğlenebilecekler.

 

 

Gece Mesaisine devam!

 

Belediyemiz ekipleri Elçibey Caddesinde yol bakım, onarım çalışmalarına devam ediyor. Tahrip olan yerlerde bakım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Corona virüsle mücadele çalışmalarımız kapsamında yol yıkama, maske dağıtma işlerimiz de aralıksız sürmekte. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Siz evde kalın biz görevimizin başındayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.