Başkan Özsoy gönülleri fethetti!

YAŞAM 20.04.2020 - 18:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Başkan Özsoy gönülleri fethetti!

Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, koronalı günlerde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandı.

Başkan Şeref Özsoy vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Corona virüsün ülkemize gelmesiyle birlikte isteyen tüm esnaflara ücretsiz dezenfektan veren Özsoy, sonrasında ise yine ücretsiz olarak maske ve eldiven dağıtıyor.   “Esnafımız her şeyin en iyisine layık”   Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Şeref Özsoy, “ Bizlerin her şeyi devletten beklememiz gerekiyor. Herkesin gücü yettiğinde bu süreçte çalışması gerekiyor. Bizlerde elimizden geldiğinde esnaflarımıza katkı sunmaya çalışıyoruz.     Esnaf ve sanatkârlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. İnşallah bu süreci kısa sürede atlatırız ve her şey eskisinden çok daha iyi olması temennisinde bulunuyoruz.” Diye konuştu.  
Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, koronalı günlerde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandı.

Başkan Şeref Özsoy vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Corona virüsün ülkemize gelmesiyle birlikte isteyen tüm esnaflara ücretsiz dezenfektan veren Özsoy, sonrasında ise yine ücretsiz olarak maske ve eldiven dağıtıyor.

 

“Esnafımız her şeyin en iyisine layık”

 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Şeref Özsoy, “ Bizlerin her şeyi devletten beklememiz gerekiyor. Herkesin gücü yettiğinde bu süreçte çalışması gerekiyor. Bizlerde elimizden geldiğinde esnaflarımıza katkı sunmaya çalışıyoruz.

 

 

Esnaf ve sanatkârlarımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. İnşallah bu süreci kısa sürede atlatırız ve her şey eskisinden çok daha iyi olması temennisinde bulunuyoruz.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.