Türkoğlu’nda kaç mahkum tahliye oldu?

19.04.2020 - 10:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda kaç mahkum tahliye oldu?

Hafta içerisinde yapılan i infaz düzenlemesi sonucunda Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bulunan ceza evlerinde iki bin beş yüze yakın mahkum tahliye edildi.

Türkoğlu ilçesinde bulunan Türkoğlu Açık Cezaevi, Türkoğlu L1 ve L2 Kapalı ceza evlerinde bulunan mahkum ve tutukluların tahliye işlemleri çarşamba günü başlamıştı. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü ceza evlerinden Açık ceza  evinden tahliye olan ve izne gönderilen mahkumların sayısı 1000 kişiye yaklaştı.   Türkoğlu L1 ve L2 Kapalı ceza evlerinden ise 1500’den fazla mahkum tahliye edildi. Böylece Türkoğlu’ndaki açık ve kapalı ceza evleri ve iş yurtlarından toplam 2.500’e yakın mahkum tahliye edilmiş oldu.   Tahliye edilen mahkumların transferleri tahsis edilen araçlarla yapılırken, Tahliye işlemleri korona virüs tedbirleri kapsamında titizlikle ve sosyal mesafeye uyularak yapılıyor.  
Hafta içerisinde yapılan i infaz düzenlemesi sonucunda Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bulunan ceza evlerinde iki bin beş yüze yakın mahkum tahliye edildi.

Türkoğlu ilçesinde bulunan Türkoğlu Açık Cezaevi, Türkoğlu L1 ve L2 Kapalı ceza evlerinde bulunan mahkum ve tutukluların tahliye işlemleri çarşamba günü başlamıştı. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü ceza evlerinden Açık ceza  evinden tahliye olan ve izne gönderilen mahkumların sayısı 1000 kişiye yaklaştı.

 

Türkoğlu L1 ve L2 Kapalı ceza evlerinden ise 1500’den fazla mahkum tahliye edildi. Böylece Türkoğlu’ndaki açık ve kapalı ceza evleri ve iş yurtlarından toplam 2.500’e yakın mahkum tahliye edilmiş oldu.

 

Tahliye edilen mahkumların transferleri tahsis edilen araçlarla yapılırken, Tahliye işlemleri korona virüs tedbirleri kapsamında titizlikle ve sosyal mesafeye uyularak yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.