Trabzon Caddesinde kontrollü giriş çıkış var!

15.04.2020 - 20:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Trabzon Caddesinde kontrollü giriş çıkış var!

Kahramanmaraş’ın en yoğun noktalarından biri olan Trabzon Caddesi’ne giriş-çıkışlar koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ekiplerinin denetimleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Vatandaşları zorunlu olmadıkça evde kalmaları noktasında sık sık uyaran ekipler, yasaklara uymayanlara gerekli ceza-i işlemleri yapıyor. Polis ekipleri geçtiğimiz günlerde insan yoğunluğunu azaltmak adına kentin en işlek noktalarından biri olan Trabzon Caddesi’ni trafiğe kapatmıştı. Araç girişinin yasaklanmasıyla vatandaş sayısında azalma gözlenirken, denetim tedbirlerine bir yenisi daha eklendi.   Ekipler, caddenin giriş ve çıkışı ile, caddeye çıkan ara yolları da barikatlarla kapattı. Caddeye giren insanlara ekipler tarafından neden dışarı çıktığı, nereye gittiği gibi sorular sorulurken, temel ihtiyaçların evlere en yakın noktalardan yapılması gerektiğine dair uyarılarda bulunuldu.  
Kahramanmaraş’ın en yoğun noktalarından biri olan Trabzon Caddesi’ne giriş-çıkışlar koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ekiplerinin denetimleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Vatandaşları zorunlu olmadıkça evde kalmaları noktasında sık sık uyaran ekipler, yasaklara uymayanlara gerekli ceza-i işlemleri yapıyor.



Polis ekipleri geçtiğimiz günlerde insan yoğunluğunu azaltmak adına kentin en işlek noktalarından biri olan Trabzon Caddesi’ni trafiğe kapatmıştı. Araç girişinin yasaklanmasıyla vatandaş sayısında azalma gözlenirken, denetim tedbirlerine bir yenisi daha eklendi.

 

Ekipler, caddenin giriş ve çıkışı ile, caddeye çıkan ara yolları da barikatlarla kapattı. Caddeye giren insanlara ekipler tarafından neden dışarı çıktığı, nereye gittiği gibi sorular sorulurken, temel ihtiyaçların evlere en yakın noktalardan yapılması gerektiğine dair uyarılarda bulunuldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.