Esnaflar zor durumda, bakkal amcalar kepenk kapattı!

EKONOMİ 09.04.2020 - 20:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Esnaflar zor durumda, bakkal amcalar kepenk kapattı!

Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Bağ- Kur borcu olan esnaflar hakkında konuştu.

Başkan Özsoy, “Bağ- Kur borcundan dolayı ücretsiz muayene oluyor, fakat reçeteli ve raporlu ilaçları ücretsiz alamıyor. Esnaf ve sanatkar çok zor durumda, 65 yaş üstü bakkal amcalar kepenk kapattı.” dedi.   “Esnaflarımızın mağduriyetleri giderilmesi gerekiyor”   Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şeref Özsoy, “Bağ- Kur borcundan dolayı ücretsiz muayene oluyor, fakat reçeteli ve raporlu ilaçları ücretsiz alamıyor. Esnaf ve sanatkar çok zor durumda, 65 yaş üstü bakkal amcalar kepenk kapattı. Devletimiz çok güçlü yetkili yerlere bilgilendiriyoruz.   Acil, acil büyük devletimizden buna da bir çözüm istiyoruz. Küçük esnaf ve sanatkar olmazsa Türkiye olmaz. Işıklarımız söner ışıklarımız hep yansın umudumuzu hiç yitirmedik. Mahallemizin bakkalına yerel marketine, kasabına, berberine, manavına, terzisine, tuhafiyesine hep beraber sahip çıkalım. Biz size her zaman lazımız dükkan sizin.” İfadelerine yer verdi.
Kahramanmaraş bakkallar, bayiler, şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, Bağ- Kur borcu olan esnaflar hakkında konuştu.

Başkan Özsoy, “Bağ- Kur borcundan dolayı ücretsiz muayene oluyor, fakat reçeteli ve raporlu ilaçları ücretsiz alamıyor. Esnaf ve sanatkar çok zor durumda, 65 yaş üstü bakkal amcalar kepenk kapattı.” dedi.

 

“Esnaflarımızın mağduriyetleri giderilmesi gerekiyor”

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şeref Özsoy, “Bağ- Kur borcundan dolayı ücretsiz muayene oluyor, fakat reçeteli ve raporlu ilaçları ücretsiz alamıyor. Esnaf ve sanatkar çok zor durumda, 65 yaş üstü bakkal amcalar kepenk kapattı. Devletimiz çok güçlü yetkili yerlere bilgilendiriyoruz.

 

Acil, acil büyük devletimizden buna da bir çözüm istiyoruz. Küçük esnaf ve sanatkar olmazsa Türkiye olmaz. Işıklarımız söner ışıklarımız hep yansın umudumuzu hiç yitirmedik. Mahallemizin bakkalına yerel marketine, kasabına, berberine, manavına, terzisine, tuhafiyesine hep beraber sahip çıkalım. Biz size her zaman lazımız dükkan sizin.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.