İşte şehrimizde haksız fiyat artışı yapan firmalar!

SAĞLIK 02.04.2020 - 19:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İşte şehrimizde haksız fiyat artışı yapan firmalar!

Ticaret Bakanlığı tek tek açıkladı! İşte haksız fiyat artışı yapan firmalar ve aldıkları cezalar.

Ticaret Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle haksız fiyat artışı yapan firmaların isimlerini ve kesilen cezaları tek tek açıkladı. İşte ceza alan firmalar.   Ticaret Bakanlığı, koronavirüs sonrası fahiş fiyat uygulayan firmaları ve kesilen cezaları açıkladı. Bakanlık'tan soruşturmanın detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, 198 firmaya 10 bin 90 lira ceza kesildiği ve 7 bin 384 firma ile ilgili yasal sürecin devam ettiği belirtildi.   Kahramanmaraş’ta ise 4 firmaya ceza kesildi. İşte o firmalar:   Ayka sağlık ürünleri medikal Paz. SAN. Tic. Aş. -  Ceza kesilen ürün: Maske   İlhami eczanesi - Ceza kesilen ürün: Maske   Kentpark AVM pazarlama Tic. Ve San. Ltd. Şti. - Ceza kesilen ürün: Kolonya   Akifoğlu şekerleme ve kuru yemiş - Ceza kesilen ürün: Kolonya  
Ticaret Bakanlığı tek tek açıkladı! İşte haksız fiyat artışı yapan firmalar ve aldıkları cezalar.

Ticaret Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle haksız fiyat artışı yapan firmaların isimlerini ve kesilen cezaları tek tek açıkladı. İşte ceza alan firmalar.

 

Ticaret Bakanlığı, koronavirüs sonrası fahiş fiyat uygulayan firmaları ve kesilen cezaları açıkladı. Bakanlık'tan soruşturmanın detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, 198 firmaya 10 bin 90 lira ceza kesildiği ve 7 bin 384 firma ile ilgili yasal sürecin devam ettiği belirtildi.

 

Kahramanmaraş’ta ise 4 firmaya ceza kesildi. İşte o firmalar:

 

Ayka sağlık ürünleri medikal Paz. SAN. Tic. Aş. -  Ceza kesilen ürün: Maske

 

İlhami eczanesi - Ceza kesilen ürün: Maske

 

Kentpark AVM pazarlama Tic. Ve San. Ltd. Şti. - Ceza kesilen ürün: Kolonya

 

Akifoğlu şekerleme ve kuru yemiş - Ceza kesilen ürün: Kolonya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.