Tarihi çarşılarda dezenfekte ediliyor!

30.03.2020 - 14:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Tarihi çarşılarda dezenfekte ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı tarihi çarşılarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarihi çarşılar bölgesinde yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.   Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Suk-i Maraş Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Tarihi Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı, Semerciler Çarşısı,  Taşhan ve Saraçhane Çarşısı’nda yıkama ve dezenfekte çalışmaları tamamlandı.   Ekipler tarihi çarşılarda olası bir salgın hastalığa meydan vermemek adına köpüklü suyla yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladılar.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı tarihi çarşılarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarihi çarşılar bölgesinde yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Suk-i Maraş Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Tarihi Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı, Semerciler Çarşısı,  Taşhan ve Saraçhane Çarşısı’nda yıkama ve dezenfekte çalışmaları tamamlandı.

 

Ekipler tarihi çarşılarda olası bir salgın hastalığa meydan vermemek adına köpüklü suyla yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.