Kahramanmaraş Gençlik Merkezi ziyaretçilere kapalı!

20.03.2020 - 13:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanmaraş Gençlik Merkezi ziyaretçilere kapalı!

Gençlik Merkezleri koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen tarihlere kadar kapalı tutulacak.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında kişilerin bir araya gelebilecekleri birçok ortam için geçici süreliğine kapatma kararı verilmişti. Bu kapsamda kapatma kararıyla Kahramanmaraş Gençlik Merkezi ve spor ile alakalı toplumun kullandığı spor alanları, derslikler, kütüphaneler ve konferans salonları gibi birçok yerler kapatıldı.   Gençlerin uğrak noktası olarak görülen özellikle ders çalışmak ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri yerlerden birisi olan Gençlik Merkezleri koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen tarihlere kadar kapalı tutulacak.   Bu kapsamda Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen kısa bir açıklama yaptı.   Demirdöğen “Gençlerimizin uğrak noktası olan Gençlik Merkezi’mizin gerekli dezenfekte çalışmaları yapıldı ama devletimizin almış olduğu önlemler kapsamında belirlenen tarihe kadar kapalı tutacağız.”dedi  
Gençlik Merkezleri koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen tarihlere kadar kapalı tutulacak.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında kişilerin bir araya gelebilecekleri birçok ortam için geçici süreliğine kapatma kararı verilmişti. Bu kapsamda kapatma kararıyla Kahramanmaraş Gençlik Merkezi ve spor ile alakalı toplumun kullandığı spor alanları, derslikler, kütüphaneler ve konferans salonları gibi birçok yerler kapatıldı.

 

Gençlerin uğrak noktası olarak görülen özellikle ders çalışmak ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri yerlerden birisi olan Gençlik Merkezleri koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen tarihlere kadar kapalı tutulacak.

 

Bu kapsamda Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen kısa bir açıklama yaptı.

 

Demirdöğen “Gençlerimizin uğrak noktası olan Gençlik Merkezi’mizin gerekli dezenfekte çalışmaları yapıldı ama devletimizin almış olduğu önlemler kapsamında belirlenen tarihe kadar kapalı tutacağız.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.