Dünya virüsten kan ağlarken onlar plaja akın etti!

TURİZM 18.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dünya virüsten kan ağlarken onlar plaja akın etti!

Tüm dünya kan ağlarken Amerika'nın gözde eyaleti olan Florida'da bu kadarı olmaz dedirten görüntüler geldi.

Koronavirüsten dolayı 93 kişinin öldüğü ülkede salgına rağmen insanlar plajlara akın edip eğlendiler.   Tüm dünyada binlerce can alan koronavirüsten dolayı olağan üstü hal ilan edilen ve şu ana kadar 4700 vaka ve 93 ölümün meydana geldiği Amerika'da, pes dedirten görüntüler geldi.   ABD Başkanı Trump 10'dan fazla kişinin bir araya gelmemesi gerektiği uyarısı ve vatandaşların mümkün olduğunca evden çıkmamaları tavsiyelerine rağmen, Florida'da insanlar okulların kapatılmasını fırsat bilerek plajlara akın etti.   Bölgede güvenlik gerekçesi ile kapatılan plajlar bile tıklım tıklım doldu.   Okulların tatil edilmesinden dolayı yetkililerin tüm uyarılarına rağmen evde kalmaları gereken öğrenciler, mekanlarda toplanarak eğlenmeyi tercih ediyorlar.     Salgını hiçe sayan eğlence düşkünü gençler kendilerine müdahale eden polise karşı koyuyorlar. Şuana kadar eyalette 4 kişi virüsten hayatını kaybetti.   Corona virüs pandemisi dünya çapında 7 bin 100 insanın ölümüne neden oldu.   ABD'nin corona virüs bilançosu da git gide artıyor. Ülke genelinde şu ana kadar 4 bin 475 enfekte vaka ve 87 ölüm meydana geldi.   Bütün bu çabalara rağmen ABD sahil şeridindeki kalabalığın havadan çekilmiş görüntüleri ile gözler önüne serildi.  
Tüm dünya kan ağlarken Amerika'nın gözde eyaleti olan Florida'da bu kadarı olmaz dedirten görüntüler geldi.

Koronavirüsten dolayı 93 kişinin öldüğü ülkede salgına rağmen insanlar plajlara akın edip eğlendiler.

 

Tüm dünyada binlerce can alan koronavirüsten dolayı olağan üstü hal ilan edilen ve şu ana kadar 4700 vaka ve 93 ölümün meydana geldiği Amerika'da, pes dedirten görüntüler geldi.

 

ABD Başkanı Trump 10'dan fazla kişinin bir araya gelmemesi gerektiği uyarısı ve vatandaşların mümkün olduğunca evden çıkmamaları tavsiyelerine rağmen, Florida'da insanlar okulların kapatılmasını fırsat bilerek plajlara akın etti.

 

Bölgede güvenlik gerekçesi ile kapatılan plajlar bile tıklım tıklım doldu.

 

Okulların tatil edilmesinden dolayı yetkililerin tüm uyarılarına rağmen evde kalmaları gereken öğrenciler, mekanlarda toplanarak eğlenmeyi tercih ediyorlar.

 

 

Salgını hiçe sayan eğlence düşkünü gençler kendilerine müdahale eden polise karşı koyuyorlar. Şuana kadar eyalette 4 kişi virüsten hayatını kaybetti.

 

Corona virüs pandemisi dünya çapında 7 bin 100 insanın ölümüne neden oldu.

 

ABD'nin corona virüs bilançosu da git gide artıyor. Ülke genelinde şu ana kadar 4 bin 475 enfekte vaka ve 87 ölüm meydana geldi.

 

Bütün bu çabalara rağmen ABD sahil şeridindeki kalabalığın havadan çekilmiş görüntüleri ile gözler önüne serildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.