Atom karınca’dan Coronavirüs açıklaması!

POLİTİKA 16.03.2020 - 13:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Atom karınca’dan Coronavirüs açıklaması!

CHP Kahramanmaraş milletvekili ve CHP parti meclis üyesi Ali Öztunç, Coronavirüs hakkında konuştu.

Öztunç, “Lütfen uzmanların uyarılarını dikkate alalım. Mümkün olduğu kadar temastan uzak durun. Bizim toplumumuz açısından belki zor ama asla tokalaşmayalım.”dedi.   İşte Öztunç’un açıklamasının tamamı: “Değerli dostlar, sevgili hemşerilerim; Coronavirüs tüm Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de ciddi biçimde etkilemektedir. Bu süreç toplumsal dayanışmamız açısından çok önemlidir. Lütfen uzmanların uyarılarını dikkate alalım. Mümkün olduğu kadar temastan uzak durun. Bizim toplumumuz açısından belki zor ama asla tokalaşmayalım.   Ellerimizi sık sık yıkayalım. Mümkünse zamanı evinizde geçirin. Kuru öksürük, göğüs ağrısı ve ateş durumunda mutlaka en yakın hastaneye gidin. Zor günler ama bu da gelip bu da geçecek inşallah. Bu arada her zaman söylediğim gibi seni seviyorum Kahramanmaraş.”
CHP Kahramanmaraş milletvekili ve CHP parti meclis üyesi Ali Öztunç, Coronavirüs hakkında konuştu.

Öztunç, “Lütfen uzmanların uyarılarını dikkate alalım. Mümkün olduğu kadar temastan uzak durun. Bizim toplumumuz açısından belki zor ama asla tokalaşmayalım.”dedi.

 

İşte Öztunç’un açıklamasının tamamı: “Değerli dostlar, sevgili hemşerilerim; Coronavirüs tüm Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de ciddi biçimde etkilemektedir. Bu süreç toplumsal dayanışmamız açısından çok önemlidir. Lütfen uzmanların uyarılarını dikkate alalım. Mümkün olduğu kadar temastan uzak durun. Bizim toplumumuz açısından belki zor ama asla tokalaşmayalım.

 

Ellerimizi sık sık yıkayalım. Mümkünse zamanı evinizde geçirin. Kuru öksürük, göğüs ağrısı ve ateş durumunda mutlaka en yakın hastaneye gidin. Zor günler ama bu da gelip bu da geçecek inşallah. Bu arada her zaman söylediğim gibi seni seviyorum Kahramanmaraş.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.