Hayat Akademi eğitime 1 hafta ara verdi!

EĞİTİM 16.03.2020 - 12:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hayat Akademi eğitime 1 hafta ara verdi!

Kahramanmaraş PEGEM akademi ve Kahramanmaraş Hayat Akademi eğitime 1 hafta ara verdi.

Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “ Milli eğitim bakanlığının yaptığı açıklama doğrultusunda eğitimimize Türkiye geneli tüm şubelerimizde 16 Mart pazartesi gününden itibaren ara verilecektir.   Bu süreç içerisinde yaşanabilecek olağan dışı bir durumla karşılaştığımız anda yeniden yapılanıp, yeniden bir eğitim öğretim süreci planlanması yaparak SMS e-posta yoluyla öğrencilerimize bilgi vereceğiz.   PEGEM akademi Youtube kanalı üzerinden tüm şube örencilerimize canlı ders izleme imkanı sağlayarak KPSS sürecinde destek olmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş PEGEM akademi ve Kahramanmaraş Hayat Akademi”
Kahramanmaraş PEGEM akademi ve Kahramanmaraş Hayat Akademi eğitime 1 hafta ara verdi.

Yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “ Milli eğitim bakanlığının yaptığı açıklama doğrultusunda eğitimimize Türkiye geneli tüm şubelerimizde 16 Mart pazartesi gününden itibaren ara verilecektir.

 

Bu süreç içerisinde yaşanabilecek olağan dışı bir durumla karşılaştığımız anda yeniden yapılanıp, yeniden bir eğitim öğretim süreci planlanması yaparak SMS e-posta yoluyla öğrencilerimize bilgi vereceğiz.

 

PEGEM akademi Youtube kanalı üzerinden tüm şube örencilerimize canlı ders izleme imkanı sağlayarak KPSS sürecinde destek olmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş PEGEM akademi ve Kahramanmaraş Hayat Akademi”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.