Mirza Karaca bende varım dedi!

POLİTİKA 15.03.2020 - 11:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Mirza Karaca bende varım dedi!

AK Parti ilçe başkanlığı için yoğun talebin olduğu Türkoğlu’nda AK parti yönetim kurulu üyesi Mirza Karaca da İlçe Başkanlığına aday oldu.

AK Parti yönetim kurulu üyesi olan Mirza Karaca genç ve dinamik olmasının yanı sıra teşkilat içinden gelmesi ile ailesinin Türkoğlu’nun en geniş ve köklü ailelerinden birisi olması ile dikkat çekiyor.   28 Martta yapılacak kongre öncesinde  AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına Cemil Canik, Hüseyin Yetimoğlu, Kazım Kuncan, Ökkeş Gören, Ejder Fakıoğlu, Feyzettin Okumuş da adaylığını açıklamıştı.  
AK Parti ilçe başkanlığı için yoğun talebin olduğu Türkoğlu’nda AK parti yönetim kurulu üyesi Mirza Karaca da İlçe Başkanlığına aday oldu.

AK Parti yönetim kurulu üyesi olan Mirza Karaca genç ve dinamik olmasının yanı sıra teşkilat içinden gelmesi ile ailesinin Türkoğlu’nun en geniş ve köklü ailelerinden birisi olması ile dikkat çekiyor.

 

28 Martta yapılacak kongre öncesinde  AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına Cemil Canik, Hüseyin Yetimoğlu, Kazım Kuncan, Ökkeş Gören, Ejder Fakıoğlu, Feyzettin Okumuş da adaylığını açıklamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.