Türkoğlu’nda temayül yoklaması yapıldı!

POLİTİKA 15.03.2020 - 11:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda temayül yoklaması yapıldı!

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına aday olan sekiz kişi için İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı.

Türkoğlu İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması, İl Koordinatörü Muhammet Abdullah Özer başkanlığında yapıldı.   Temayül yoklamasına; AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.       Temayül yoklamasında AK Parti Türkoğlu İlçe yönetimi, Kadın kolları yönetimi ile Gençlik kolları yönetiminin yanı sıra Türkoğlu Belediye Meclis üyeleri de oy kullandı.  
AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığına aday olan sekiz kişi için İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı.

Türkoğlu İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması, İl Koordinatörü Muhammet Abdullah Özer başkanlığında yapıldı.

 

Temayül yoklamasına; AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

 

 

 

Temayül yoklamasında AK Parti Türkoğlu İlçe yönetimi, Kadın kolları yönetimi ile Gençlik kolları yönetiminin yanı sıra Türkoğlu Belediye Meclis üyeleri de oy kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.