Türkoğlu için bir kişi daha adaylığını açıkladı!

POLİTİKA 13.03.2020 - 08:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu için bir kişi daha adaylığını açıkladı!

28 Martta yapılması planlanan AK Parti Türkoğlu İlçe kongresinde başkan olmak için bir aday daha açıklandı.

Avukat Kazım Kuncan, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkan adaylığı başvurusunu AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına yaptı.   AK Part’de 7. dönem kongreleri devam ederken Türkoğlu İlçe Başkanlığı için yoğun talebin olduğu öğrenildi.  Bu taleplerden bazılarının ise adaylık başvurusunu kamuoyuna açıklamadığı ancak başkanlık için kulis çalışmalarına devam ettikleri iddia edildi.   Avukat Kazım Kuncan’ın yanı sıra  Cemil Canik ve Hüseyin Yetimoğlu da Ak parti Türkoğlu ilçe başkanlığı için aday olduklarını geçtiğimiz günlerde  açıklamışlardı.  
28 Martta yapılması planlanan AK Parti Türkoğlu İlçe kongresinde başkan olmak için bir aday daha açıklandı.

Avukat Kazım Kuncan, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkan adaylığı başvurusunu AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına yaptı.

 

AK Part’de 7. dönem kongreleri devam ederken Türkoğlu İlçe Başkanlığı için yoğun talebin olduğu öğrenildi.  Bu taleplerden bazılarının ise adaylık başvurusunu kamuoyuna açıklamadığı ancak başkanlık için kulis çalışmalarına devam ettikleri iddia edildi.

 

Avukat Kazım Kuncan’ın yanı sıra  Cemil Canik ve Hüseyin Yetimoğlu da Ak parti Türkoğlu ilçe başkanlığı için aday olduklarını geçtiğimiz günlerde  açıklamışlardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.