Bu kez olmadı!

SPOR 08.03.2020 - 16:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu kez olmadı!

Kahramanmaraşspor, 2.lig Kırmızı Grupta 27. Hafta mücadelesinde Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmada ilk yarı gol sesi çıkmadı. Tuzlaspor, 76.dakikada Batuhan Karadeniz'in golü ile 1-0 öne geçti.    Tuzla Belediye stadında oynanan karşılaşmayı Samsun bölgesinden Egemen Artun yönetirken, yardımcı hakem Trabzon bölgesinden Ünal Doğru ile  Kenan Özcan görev yaptı.   Kırmızı Grupta  Tuzlaspor, 50 puanla 4.sırada yer alırken, Kırmızı Beyazlılar ise 41 puan ve averajla 9.sırada yer aldı.  
Kahramanmaraşspor, 2.lig Kırmızı Grupta 27. Hafta mücadelesinde Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmada ilk yarı gol sesi çıkmadı. Tuzlaspor, 76.dakikada Batuhan Karadeniz'in golü ile 1-0 öne geçti.

 
 Tuzla Belediye stadında oynanan karşılaşmayı Samsun bölgesinden Egemen Artun yönetirken, yardımcı hakem Trabzon bölgesinden Ünal Doğru ile  Kenan Özcan görev yaptı.

 
Kırmızı Grupta  Tuzlaspor, 50 puanla 4.sırada yer alırken, Kırmızı Beyazlılar ise 41 puan ve averajla 9.sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.